Asistent medical spital

INFOSAN - 2 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Cautam Asistenti medicali atat pentru blocul operator cat si pentru ambulatoriu in Spitalul de Oftalmologie Infosan Bucuresti.

Scopul nostru este de a elimina deficiențele de vedere și orbirea evitabilă, ajutând oamenii să trăiască o viață bună, să fie productivi și să contribuie la creșterea socio-economică a României.
Suntem unul dintre cele mai importante spitale private de Oftalmologie din țară. Spitalul se află în Bucureșți dar pacienții noștri vin din toată țara. Excelăm în Oftalmopediatrie, aceasta fiind cea mai grea ramură a oftalmologiei, dar oferim servicii oftalmologice de înalta calitate pentru toate vârstele.
Directorul nostru medical este unul dintre cei mai buni diagnosticieni oftalmologi din europa, Dr. Andreea Ciubotaru, dar și un chirurg oftalmopediatru de excepție.
Suntem singurul spital privat de oftalmologie care operează cataractă congenitală prin tehnica BIL.

Descrierea jobului

Activitate de asistent medical generalist in spital, dedicat efectuarii actului medical la nivel de excelenta.

Aveti ocazia de a va integra intr-o echipa tanara, unita, care se lupta pentru obtinerea performantei maxime in oftalmologie.

Beneficii:
- Asigurare medicala privata
- Tichete de masa in valoare de 30lei/zi
- Consultatii oftalmogice gratuite
- Discount-uri la ochelari

Descrierea companiei

În cadrul Infosan avem 4 valori după care ne ghidăm. Aceste valori sunt reflectate în deciziile noastre, în responsabilități și în modul în care lucrăm:
Excelență: Nu suntem dispuși să facem compromisuri la calitatea actului medical, chiar dacă suntem nevoiți să avem prețuri crescute.
Integritate: Nu suntem dispuși să recomandăm pacienților servicii medicale care nu le sunt imperios necesare, chiar dacă încasările noastre au de suferit.
Oameni: Nu suntem dispuși să lucrăm într-un mediu toxic, lipsit de apreciere și comunicare deschisă, chiar dacă asta presupune să pierdem oameni buni profesional dar fără valori morale.
Schimbare: Nu suntem dispuși să ne oprim din îmbunătățirea și evoluția continuă, chiar dacă acestea consumă foarte multe resurse.
Dacă ți se pare interesant anunțul nostru însă nu ești omul potrivit, te rugăm să îl trimiți către toți oamenii pe care tu îi consideri că se potrivesc.
Însă, dacă consideri că eșți omul potrivit pentru a conduce și crește sediul Infosan Dorobati, că poți să îți îndeplinești resposabilitățile și ți se potrivesc valorile noastre, atunci trimite-ne CV-ul tau pe adresa hr@infosan.ro mentionand pozitia pe care aplici.

Publicat 4 aug. 2022 Expiră 3 sept. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.