Publicat 04 Iun 2021 | Reactualizat 04 Iul 2021 | Expiră 05 Iul 2021

Asistent medical generalist-sectia de chirurgie 12/24

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Ai studii in domeniu (postliceala / facultate de specialitate)
Detii ALP si Malpraxis vizate la zi
Esti o persoana organizata, proactiva si ai dorinta continua de invatare
Faci fata situatiilor repetitive
Iti place sa lucrezi in echipa
Ai experienta anterioara (constituie un avantaj)
Detii anumite cursuri de specialitate (constituie un avantaj)

Descrierea jobului

Responsabilitati:
Identifica pacientul, verifica indicatia, preleveaza produsele biologice pentru analizele indicate de medic
Prezinta medicului de salon pacientul pentru examinare si il informeaza asupra starii acestuia de la internare si pe tot parcursul internarii
Informeaza medicul cu privire la orice modificare aparuta in evolutia starii pacientului
Participa la vizita, preia si respecta indicatiile medicului cu privire la efectuarea explorarilor si a tratamentului, la asigurarea regimului alimentar si a igienei pacientilor
Pregateste pacientul in vederea aplicarii tratamentului si ajuta medicul la efectuarea tehnicilor speciale de investigatii si tratament
Administreaza tratamentul conform indicatiilor medicului, respectand procedurile in vigoare
Supravegheaza starea pacientilor pe toate durata spitalizarii si raspunde cu promptitudine la nevoile acestora

Ce iti oferim:
Pachet salarial atractiv
Training si cursuri de perfectionare
Colectiv tanar si dinamic
Posibilitatea de avansare in cadrul companiei

Descrierea companiei

GRAL Medical este o firma privata cu capital integral romanesc din topul celor mai mari companii din domeniul serviciilor medicale.Sub sloganul “Suferinte Vechi, Tratamente Noi”, GRAL Medical a reusit sa implementeze servicii noi si eficiente pentru a veni in intampinarea pacientilor cu o alternativa la sistemul de sanatate existent. Astfel, in scurt timp, Gral Medical a devenit cea mai dinamica companie de servicii medicale din Romania. Perseverenta, performanta, serviciile personalizate, inovatia si rezultatele obtinute stau la baza diferentierii sale pe piata serviciilor medicale private din Romania.

Viziunea noastra este sa fim mereu deschizatori de drumuri noi in piata serviciilor medicale si sa ridicam standardul serviciilor oncologice la un nivel nou de performanta.

Misiunea noastra este sa oferim o alternativa la sistemul medical actual, prin crearea unui mediu in care ideile prind viata, iar cei din jurul nostru sa primeasca respectul cuvenit.

Valorile in care credem sunt: daruirea si increderea, responsabilitatea si respectul, profesionalismul si inovatia.Inca de la inceput, Gral Medical a dorit sa ofere pacientilor servicii personalizate, motiv pentru care, incepand cu 2006, a finalizat peste 8 demersuri investitionale din domenii diferite, proiecte care au dus la completarea si diversificarea serviciilor existe.

Expirat
Asistent medical generalist-sectia de chirurgie 12/24  -  SC GRAL MEDICAL SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close