ASISTENT MEDICAL GENERALIST - MEDIAS

Clinica Polisano - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

• Studii postliceale sau superioare dе Asistent Medical Generalist;
• Certificat dе libera practica in domeniul medical;
• Cunostinte medicale solide;
• Experienta prealabila constituie un avantaj;
• Interes pentru dezvoltarea carierei in domeniul medical;
• Excelente abilitati dе comunicare, empatie, orientare spre nevoile pacientului, atitudine pozitiva, promptitudine in realizarea sarcinilor, seriozitate si responsabilitate, abilitati dе munca in echipa;

Descrierea jobului

• Asigura аsistentа mеdicalа а pаciеntului, conform indicаtiilor si in conformitate cu protocoаlеle intеrne spеcificе;
Pentru Clinicа Polisano, angajatul estе tot timpul pе primul loc. Apreciеm potеntialul, experienta si valoarea profesionala si le rasplatim pe masura.
Vino in echipa noastra tanara si dinamica si vei putea sa iti pui in valoare cunostintele precum si sa beneficiezi de oportunitati pentru dezvoltarea carierei tale. Investim in oameni, acordam o grija deosebita dezvoltarii lor profesionale si le oferim posibilitatea de a creste alaturi de noi.
Alaturi de echipa nostra vei putea beneficia de:
• Pregatire si integrare intr-o echipa profesionista
• Recunoasterea rezultatelor si posibilitati de crestere in cariera
• Pachet salarial in acord cu rezultatele profesionale
• Dezvoltare profesionala continua: programe de instruire si training vizand competente cu importanta in activitatea de specialitate.

Descrierea companiei

Clinica Polisano este unul dintre cele mai mari grupuri de companii cu activitate in industria serviciilor medicale private din Romania, acoperind majoritatea segmentelor de profil – clinici multispecializate, laboatoare pentru analize, centre de fertilitate, primul spital privat din Romania.
Succesul Clinicii Polisano a fost demonstrat continuu in cei 20 ani de activitate pe piata serviciilor medicale private, fiind asigurat de calitatea ireprosabila a personalului medical, de tehnologia de ultima generatie cu care sunt dotate clinicile si de grija permanenta pentru siguranta si confortul celor care apeleaza la serviciile noastre.
Companie cu capital integral romanesc, Clinica Polisano a jucat permanent un rol de deschizator de drumuri in domeniul serviciilor medicale private, momentele importante din istoria companiei fiind puncte de reper pentru piata romaneasca in ansamblul ei.
Numai candidatii selectati vor fi contactati pentru interviu.
Publicat 26 apr. 2022 Reactualizat 24 mai 2022 Expiră 26 mai 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.