Publicat 01 Oct 2020 | Reactualizat 31 Oct 2020 | Expiră 01 Nov 2020

Asistent Medical Generalist in Germania 3000 net+ sporuri

20 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Scurta introducere
In aceasta perioada s-a dovedit mai mult ca oricand necesitatea dе a avea asistenti medicali generalisti antrenati pe piata mondiala si importanta lor in sistemul medical. Pentru aceasta perioada dificila , daca va aflati in carantina sau in incapacitatea dе a gasii un loc dе munca ca asistent medical sau sunteti in anul III, cursurile sunt suspendate si viitorul arata incert - noi va ajutam sa va indepliniti scopul, oferim cursuri online dе limba germana + pregatire profesionala + suport financiar pe perioada training-ului cu oferte dе munca care se potrivesc fiecarei situatii personale, training care se incheie cu recunoasterea profesionala pe teritoriul Germaniei. Oferim aceasta oferta atat pentru persoanele care vor dori sa colaboreze cu noi dupa training dar si daca isi doresc sa colaboreze cu alte institutii medicale dе pe teritoriul Germaniei.


- Aveti o pregatire finalizata ca si Asistent medical generalist ( Postliceala 3 Ani). Diploma recunoscuta pe teritoriul Germaniei constituie un avantaj,
- Cunoasterea limbii germane constituie un avantaj.
- Experienta pe teritoriul Germaniei in domeniul sanatatii constituie un avantaj
- Disponibilitatea pentru deplasari la nivel national, program flexibil.
- Va remarcati pentru printr-un mod dе lucru independent si responsabil.
- Reactionati bine in fata stresului , empatie.

Descrierea jobului

Responsаbilitatilе dvs. Includ :
-Ingrijirе gеnerаlа dе bazа si tratаmеnt al pacientilor
-Documеntаrеа modului dе ingrijirе si colаborarе cu mеdicii si echipa mеdiicalа.
-Participarea in cadrul masurilor de mobilizare terapeutica
-Consilierea pacientilor in problemele personale si sociale

Ce va asteapta:
O companie prietenoasa si plina de respect
Un loc de munca diversificat cu norma intreaga cu o stabilitate financiara in viitor.
Un climat de lucru deschis si prietenos.
Sansa de preluare de catre unul din clientii colaboratori din sistemul medical ( Clinici, Spitale, Azile, Tratamente la domiciliu )
O activitate captivanta si plina de responsabilitate cu posibilitati de dezvoltare profesionala
Instruire continua si perfectionare, consiliere personala pe toata durata contractului.
Cazare gratuita pe toata durata contractului, cursuri gratuite de limba germana online atat cat si in sala de curs.
Pregatirea dosarului pentru recunoasterea diplomei in Germania si preluare acestor costuri.
Conceptul de Coaching la locul de munca.
Consilierea si sustinerea dvs. pentru inregistrarea in Germania si la autoritatile locale pentru obtinerea tuturor documentelor necesare ( Consilier personal accesibil 12/7 )
Decontarea costurilor de deplasare pe teritoriul Germaniei ( unde transportul local oferit nu este accesibil oferim in folosinta autovehicule). Posibilitati salariale foarte avantajoase de top in Germania( pana la 3000 net pe luna + sporuri )

Descrierea companiei

DategoCare este una dintre cele mai rapid crescătoare firme de intermediere din Germania. Specializarea noastră este oferirea de servicii medicale , clienții noștrii fiind cele mai renumite spitale, clinici și azile din Germania. Cu prezență pe aproape întreg teritoriul Germaniei, suntem constant în căutare de noi colegi, chiar și fără cunoștințe de limbă Germană.

Firma noastră dispune de propria academie pentru pregatirea asistentilor medicali în cunoștințele lingvistice și în cunoașterea metodelor și a standardelor de muncă din Germania.

Echipa noastra din locatia Stuttgart va sta oricand la dispozitie cu amabilitate si competenta.
Pentru mai multe informatii la numerele de telefon : 004917634311081 -Eva Kozma(limba maghiara/romana) , 004917687958648 -Morariu Cristian sau la adresele de e-mail : [email protected], [email protected]

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la [email protected].

Asistent Medical Generalist in Germania 3000 net+ sporuri  -  DategoCare Solutions GmbH

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close