Asistent medical @DENT ESTET Brasov

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Mai puternici împreună cu tine! Alătură-te echipei dе elită DENT ESTET din Brasov!

Dacă ești asistent medical, ai cel putin 6 luni experienta intr-o clinica stomatologica și îți dorești să te dezvolți profesional într-o echipă medicală cu experiență internațională, în cel mai mare grup dе clinici stomatologice din România.

In 2016 am inaugurat cea mai mare clinică dentară digitală DENT ESTET, recunoscută oficial la nivel internațional, dе aceea ne dorim în echipă asistenți medicali dornici dе evoluție și pasionați dе meseria lor.

Ca lider în stomatologie avem datoria dе a oferi pacienților tot ce este mai bun: o echipă medicală specializată internațional, cabinete dotate precum cele dе elită din occident, tehnologii revoluționare dе tratament.

De aceea, în noua clinică DENT ESTET, cea mai mare din România ca număr dе cabinete și pacienți, ne dorim să formăm o echipă nouă care să ne ajute să oferim fiecărui pacient care ne trece pragul cea mai frumoasă experiență, păstrând aceeași calitatea occidentală a serviciilor individualizate pentru care suntem recunoscuți și recomandați din anul 1999.

Postul dе asistent medical este unul extrem dе important în cadrul grupului nostru dе clinici, deoarece oferă suport medicului și împreună cu acesta asigură reușita tratamentului, confortul și siguranța pacientului. Și pentru că prețuim fiecare coleg și ne dorim să contribuim la dezvoltarea sa, am pregătit un pachet salarial atractiv și un mediu dе lucru extraordinar care îi poate aduce numeroase extra beneficii.

Dacă profilul tău corespunde viziunii și cerințelor noastre, te invităm să aplici pentru oportunitatea dе a deveni membru al echipei DENT ESTET.

CERINTE NECESARE POSTULUI dе ASISTENT MEDICAL
Absolvent scoala postliceala - Asistent medical generalist;
Experienta in cabinet stomatologic de minimum 6 luni, pe diverse specialitati (protetica, chirurgie-implantologie, endodontie la microscop,ortodontie)
Cunostinte teoretice si practice care sa iti permita: sa intelegi termenii dе baza din domeniu, sterilizare instrumentar medical, etc.
Cunostinte dе limba engleza- nivel mediu

PROFILUL ASISTENTULUI MEDICAL DENT ESTET
Integritate, corectitudine, initiativa si devotament
Atitudine si comportament pozitiv cu ajutorul carora sa relationezi intr-un mod constructiv si non-conflictual cu pacientii, angajatii si colaboratorii clinicilor
Dorinta dе perfectionare continua validata prin actiuni concrete si consecvente dе instruire si dezvoltare profesionala si personala;
Capacitatea dе organizare eficienta atat a activitatilor, cat si a cabinetului dentar.

Descrierea jobului

Asigura suport pentru activitateа medicаla
Pregateste cabinеtul si instrumentаrul si se asigurа cа stocul dе mаterialе estе complеt
Reаlizеаza toate procedurile necesare sterilizarii si se asigura ca procesul de sterilizare este realizat corect
Realizeaza programarile si inregistreaza tratamentele in agenda electronica

BENEFICII
Se ofera oportunitatea integrarii intr-un mediu excelent pentru desfasurarea activitatii, un sediu de lucru elegant, amenajat la standarde internaționale si un salariu atractiv cu posibilitatea cresterii acestuia in functie de performanta rezultatelor obtinute.
- tichete de masa
- acces la serviciile stomatologice DENT ESTET, conform politicii interne
- discount servicii medicale private (MedLife) pentru angajat si familie
- posibilitati de avansare in cadrul companiei

Descrierea companiei

Cu DENT ESTET gasesti pasiune, pricepere si stomatologie digitala dedicata zambetelor oamenilor!

Din anul 1999, DENT ESTET reprezinta liderul de piata in domeniul serviciilor de medicina dentara din Romania. Pacientii clinicii dentare beneficiaza de o servicii stomatologice ireprosabile, datorita celor peste 117 medici specialisti cu o experienta vasta in stomatologie. Din anul 2016, DENT ESTET face parte din grupul MedLife, cel mai mare operator privat de servicii medicale din tara noastra.

Grupul DENT ESTET detine 11 clinici stomatologice multidisciplinare in Bucuresti, Timisoara, Sibiu si Brasov, destinate tuturor categoriilor de varsta, 3 divizii de excelenta unice in Romania (Implant Division, Esthetic Division si Advanced Orthodontic Division), un laborator de tehnica dentara digitala si 2 studiouri foto digitale specializate. O vizita in clinica stomatologica nu asigura doar servicii de cea mai buna calitate si tehnologii de ultima generatie, ci si tratamente la standarde inalte de calitate, intr-o atmosfera calda si primitoare.

DENT ESTET se asigura ca de sanatatea pacientilor sai se ocupa medici cu pregatire si numeroase certificari internationale, diagnosticieni cu o vasta experienta in tratarea cu succes a cazurilor complexe. Toti medicii din echipa au o abordare preventiva in ceea ce priveste sanatatea zambetului, iar fiecare solutie si alternativa de tratament dentar oferita pacientilor este personalizata, evaluata multidisciplinar si validata prin investigatii clinice digitale.

Medicii DENT ESTET sunt experti cu peste 20 de ani de practica zilnica in ortodontie, implantologie, estetica si protetica dentara, parodontologie si terapia cariilor dentare.

Alaturi de DENT ESTET ai oportunitatea de a deveni un membru valoros al unei companii unice.

Te asteptam sa descoperi oportunitatile DENT ESTET!
https://dentestet.ro/

Publicat 28 apr. 2022 Reactualizat 12 mai 2022 Expiră 28 mai 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.