Publicat 11 Ian 2018 | Reactualizat 10 Feb 2018 | Expiră 11 Feb 2018

ASISTENT MEDICAL DE LABORATOR

2 posturi
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Esti o persoana energica, cu experienta in activitatea de laborator, orientata catre calitate si cu dorinta permanenta de a se instrui cu privire la domeniul de activitate al analizelor medicale?
Te asteptam sa faci parte din echipa laboratorului Synevo, daca indeplinesti cerintele de ai jos:

- absolvent/a a Scolii Postliceale Sanitare cu specialitatea Laborator, cu Autorizatie de libera practica valabila.
- bun utilizator al computerului
- abilitati tehnice de lucru cu echipamente si aparatura de laborator.

Descrierea jobului

Vei gestiona activitatea de PRELUCRARE a probelor biologice conform procedurilor de lucru, verificarea aparaturii din dotare din punctul de vedere al calibrarilor si al relatiei cu furnizorii de mentenanta.
Raspunzi de respectarea termenelor pe segmentul de flux de productie aferent si de livrarea corecta a buletinelor de rezultate.


Mentionam ca doar candidatii considerati exigibili vor fi contactati. De asemenea, mentionam ca SC MEDICOVER ROMBEL SRL va pastra confidentialitatea asupra datelor dvs. cu caracter personal pe care le puneti la dispozitie prin Cv-urile transmise, in conformitate cu prevederile legii 677/ 2001.

Descrierea companiei

Synevo este un brand international specializat in servicii de laborator medical, prezent in Romania, Germania, Ukraina, Belarus, Polonia, Republica Moldova (cu proiecte de extindere in Bulgaria, Turcia si Serbia).

In Romania, Synevo reprezinta o retea de 16 laboratoare si peste 60 de centre de recoltare, care ofera de la teste uzuale pana la teste de diagnostic avansat, inca din anul 1995. Cu aproape 1000 de angajati, o paleta de investigatii de peste 2000 teste si 7.800.000 analize medicale/ an, Synevo Romania este cel mai mare prestator integrat de servicii de laborator medical, avand totodata o unitate centrala de referinta - Laboratorul Central (platforma Comerciala Militari).


La baza succesului nostru stau: calitatea serviciilor, colaborarea permanenta cu medicii clinicieni, si nu in ultimul rand, dorinta noastra de a contribui la evolutia dezvoltarii calitative a serviciilor medicale din Romania.

Puteti citi mai multe informatii despre noi pe pagina noastra: www.synevo.ro

Expirat
ASISTENT MEDICAL DE LABORATOR  -  SC SYNEVO ROMANIA SRL