Asistent Marketing

Stanleybet - 2 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere

Candidatul Ideal

Esti pasionat de marketing sau ai studii in domeniu (fie si in desfasurare) si te-ar tenta un job?
Aceasta ar putea fi o oportunitate pentru tine, pentru ca echipa de marketing cauta coleg pe postul de Asistent Marketing Retail.
Asa ca, daca vrei sa privesti activitatea Stanleybet dintr-o perspectiva mai creativa, stii cu ce se "mananca" sportul si ai dorinta si potentialul de a invata si a capata abilitati de marketing, te rugam sa aplici.

Ce abilitati te-ar face un candidat potrivit:

• Cunostinte de marketing general;
• Cunostinte specifice pe zona de marketing retail;
• Cunostinte de limba engleza la nivel avansat (scris/ vorbit);
• Foarte bune abilitati de comunicare;
• Capacitate organizatorica, orientare spre rezultate, atentie la detalii;
• Rezistenta la munca in conditii de stres, flexibilitate;
• Permis conducere categoria B.

Descrierea jobului

• Planificarea si implementarea activitatilor de marketing retail;
• Participarea la realizarea materialelor si campaniilor de promovare si comunicare;
• Analizarea si raportarea indicatorilor cheie de performanta aferenti proiectelor, in vederea imbunatatirii acestora;

Descrierea companiei

Stanleybet este o casa de pariuri internationala, infiintata in 1997 si unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata locala a jocurilor de noroc. In Romania suntem prezenti din 2004, cand am deschis prima locatie in Bucuresti. Pe langa Romania, brandul este prezent in 5 state europene, precum: Italia, Belgia, Danemarca, Cipru si Anglia.

Stanleybet in Romania, parte a grupului Game World, numara peste 1200 de angajati care gandesc, lucreaza si actioneaza in linie cu nevoile clientilor. Incercam permanent sa furnizam servicii inovatoare in domeniul pariurilor si jocurilor de nororc, actionand responsabil si transparent si respectand reglementarile aplicabile. Doar asa, ne protejam clientii si le garantam dreptul de a alege cele mai inovatoare si interesante produse de pe piata romaneasca a jocurilor de noroc.

Ne ghidam intreaga activitate in baza a trei piloni principali: client, inovatie si produse de inalta calitate. Credem in clienti si in ceea ce vor sa obtina de la noi, motiv pentru care ii punem intotdeauna in centrul actiunilor Stanleybet. Cercetam si dezvoltam continuu pentru ca experienta lor de pariuri sa atinga cele mai inalte si de calitate standarde, de aceea in prezent, suntem unul din cele mai puternice si cunoscute marci de pariuri din Romania.

Stanleynet este prezent atat in retail, in peste 300 de agentii, cat si in online pe site-ul www.stanleybet.ro

In mediul online ne-am lansat in anul 2015 din dorinta clientilor nostri de a se bucura de serviciile oferite de oriunde : de la locul de munca, din traffic, de acasa, din vacanta. Tot in 2015, am fost unul dintre primii operatori autorizati de catre Oficiul National de Jocuri de Noroc pentru exploatarea si organizarea jocurilor online.

Oferta de produse si servicii Stanleybet cuprinde: pariuri sportive – avem cea mai mare pondere in oferta noastra ( peste 200 de campionate de fotbal, zeci de turnee de tenis, handbal, Formula 1, si multe altele ), pariuri pe numere – punem la dispozitie peste 60 de loterii internationale, pariuri virtuale - V-Sports si V-Bingo, pariuri nonsportive, supergoal, bonusuri, megajackpot, casino live si cash online.

Suntem pionierii pariurilor sportive si ne bucuram de o traiectorie continua. Daca esti pasionat, iti place sportul si vrei sa faci parte din echipa Stanleybet, noi te primim cu bratele deschise. Avem nevoie de oameni faini pentru a se alatura echipei noastre!

Publicat 23 sept. 2021 Reactualizat 23 oct. 2021 Expiră 23 oct. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos