Publicat 21 Oct 2008 | Expiră 21 Nov 2008

ASISTENT MANAGER

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Vrei sa lucrezi intr-o companie tanara, dinamica, aflata in plina dezvoltare, unde sa-ti pui in valoare competentele si experienta profesionala?
Doresti sa-ti construiesti o cariera intr-o companie care crede cu adevarat in investitia in oameni?

TOP BRANDS DISTRIBUTION, una din cele mai experimentate companii din Romania in domeniul FMCG, principalul distribuitor al produselor Philip Morris Romania, isi doreste sa angajeze ASISTENT MANAGER pentru sediul central din Otopeni (transportul este asigurat de catre companie) .

Pentru a fi eligibil pentru acest post, trebuie sa indeplinesti urmatoarele criterii:
- studii medii sau student;
- cunostinte de MS Office (Word si Excel);
- capacitate de organizare;
- capacitate de analiza si sinteza, rationament si logica.

Descrierea jobului

Vei face parte din Divizia Vanzari, iar obiectivul postului va fi asigurarea corecta a introducerii, in sistemul informatic, a datelor referitoare la operatiunile de gestiune, de livrari marfa si incasari clienti.

Descrierea companiei

Top Brands Distribution este una dintre cele mai experimentate companii din Romania, in domeniul distributiei bunurilor de larg consum, fiind principalul distribuitor al produselor Philip Morris Romania.

Din 1998, Top Brands Distribution a avut o dezvoltare continua, devenind o companie de varf in distributia produselor alimentare, cu o forta de vanzare de peste 280 de persoane, ce raspund cerintelor a peste 20,000 de clienti din Bucuresti si din alte 18 judete ale tarii.

Expirat
ASISTENT MANAGER  -  S.C TOP BRANDS DISTRIBUTION S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close