Asistent Manager

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere

Candidatul Ideal

Asistent Manager

- Studii superioare absolvite;
- Cunostinte operare PC: MS OFFICE (Word, Excel), nevigare pe internet;
- Permis de conducere categoria B;
- Cunostinte minime in domeniul jocurilor de noroc (constituie avantaj);
- Experienta in coordonarea si supravegherea activitatii unui grup de minim 5 - 10 persoane (constituie avantaj);
- Gandire logica, memorie, capacitate de analiza si sinteza, capacitate de organizare;
- Corectitudine, tenacitate, seriozitate, atitudine principiala in relatiile cu oamenii, atitudine proactiva.

Descrierea jobului

- Planifica si coordoneaza activitatea in punctele de lucru impreuna cu superiorul ierarhic;
- Indeplineste functii de reprezentare in relatiile cu tertii;
- Identifica spatii comerciale in zonele cu potential in vederea deschiderii de noi puncte de lucru sau a relocarii celor existente;
- Intocmeste rapoarte catre superiorul ierarhic cu privire la activitatea zilnica si saptamanala.

Descrierea companiei

Compania Mozzart a fost infiintata in luna august a anului 2000. Spre sfarsitul anului 2006 ne-am extins activitatea si pe pietele din Romania. Activitatea noastra principala o constituie organizarea pariurilor sportive, prelucrarea cotelor si productia software-ului de suport aferent.Calitatea deosebita in toate domeniile de activitate este caracteristica de baza a companiei noastre. Imbunatatirea continua si investitii semnificative in extinderea si intarirea retelei de puncte de lucru, in spatii comerciale noi amenajate modern, in dezvoltarea si imbunatatirea activitatilor sunt surse importante de motivare pentru ca angajaţii nostri sa-si demonstreze cat mai bine competentele, pentru a se perfectiona si a evolua profesional. Crearea noilor locuri de munca reprezinta pentru cadrele tinere si instruite o oportunitate de a-si gasi locul intr-o companie autohtona ce este lider de piata in domeniul pariurilor sportive.Rezultatele comerciale confirma faptul ca avem programe definite clar si o piata bine prospectata cu ambitii regionale indubitabile. Capitalul nostru cel mai de pret sunt oamenii, cadrele cu pregatirea cea mai inalta, capabile sa adopte hotarari rapide si de calitate. Activitatea continua si de succes a fost posibila datorita modalitatilor moderne de lucru si de organizare a muncii, a aplicarii experientelor si a cunostintelor de nivel mondial si a cadrelor specializate care reactioneaza in timp util, extrem de eficient si curajos. Rezultatele obtinute au creat premizele pentru stabililitatea intregii companii.
Publicat 2 nov. 2021 Reactualizat 30 nov. 2021 Expiră 2 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.