Asistent manager

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Îți place să lucrzi cu proceduri, iubești ordinea și ești pasionat de dezvoltarea personală?

Dacă ești o persoană care iubește procedurile, ordinea și îți place să creezi și sa menții relatia cu clienții, atunci acesta este anunțul potrivit pentru tine.

Probabil ești o persoană ordonată cu o gândire sistemică, iar bagheta ta magica este “ordinea și disciplina”.

Altfel nu ai putea pune în practică ideile și procesele care să aducă eficiență. Și cel mai probabil ești o persoană zâmbăreață care iubește să lucreze cu oamenii și pentru care educația continuă e unul din subiectele preferate. Și e perfect! Așa suntem și noi :)

Nu aplica dacă:
 • nu ai experiență de cel puțin 1 an pe un post asemănător
 • nu ești foarte ordonat și atent la detalii
 • nu îți place să urmezi o procedura și să creezi una, astfel încât și ceilalți să poată să facă ce faci tu
 • preferi să lucrezi singur cu un laptop și să nu ai treabă cu restul lumii
 • ți se pare o pierdere de timp să stai să înțelegi oamenii și să negociezi cu ei
 • ești total atehnic, așa spun prietenii (nu te speria, nu te facem programator.. doar aspectele de bază)
 • psihologia omului și dezvoltarea personală nu au fost niciodată un subiect de interes pentru tine

Descrierea jobului

Dacă cele de mai sus te reprezintă, iată în ce direcție îți vei duce abilitățile și talentele tale:
 • Comunicarea cu clienții. Abia aștepți să vina acel moment în care ai timp să te conectezi cu clienții tăi, atât prin email, cât și prin telefon. Vei fi persoana care va îmbunătăți traseul clientului deoarece știi să te pui în pielea lui și știi ce are nevoie cel mai mult.
 • Procedurile. Vei scrie cum facem lucrurile în firmă ca să știm pas cu pas, ce înseamnă performanța (și să le fie mai ușor și colegilor care vin în viitor), asta pentru că avem mare încredere în gândirea ta sistematică.
 • Monitorizare campanii marketing. Vei monitoriza rezultatele pe care campaniile noastre le aduc în mediul online. Ești atent la detalii și la indicatorii pe care este nevoie să-i monitorizezi constant.
 • Furnizorii. Vei ține legătura cu furnizorii și te vei asigura că primim ce avem nevoie, la timp. Evident, vei avea o relație foarte bună cu ei, pentru că așa ești tu: e o plăcere să comunice cu tine și știu că se pot baza pe ceea ce promiți.
 • Partea tehnică. Vei fii persoana din firmă care se va ocupa de setările tehnice din aplicațiile pe care le folosim. Eh, nu ești programator, dar îți place ție așa să te mai joci în zona asta: mai planifici într-un calendar, mai setezi o ședință pe zoom, un eveniment nou în platformă etc.
 • Partea administrativă. Vei fi persoana care se ocupă de emiterea facturilor, trimiterea lor către clienți, verificarea contractelor și îndosarierea documentelor fiscale și contabile pentru a le trimite către departamentul de contabilitate.

Descrierea companiei

Misiunea pe care ne-am asumat-o este : prin Webinariile și programele transformaționale pe care le creăm susținem femeile din Romania să-și vindece relația cu părinții, să se elibereze de fricile și blocaje care le stau în Cale și să facă ceea ce iubesc prin jobul lor.

Ce pot să-ți promit este că alături de mine vei crește și evolua continuu :)

De ce ar fi o oportunitate pentru viitorul tau sa lucram impreuna?

Pentru ca:

 • În echipa Evoluăm Împreuna, ghici ce? Vei evolua, aici e “obligatoriu” să se investești în dezvoltarea ta. Ca să cerem, e nevoie sa dăruim, iar educația ta pentru noi, e foarte importantă, fiind una din cele mai importante valori ale companiei.
 • Vei ști clar ce ai de făcut și cum ești răsplătit pentru asta. E datoria mea să îți oferim asta și vrem să ai siguranță și claritate alături de noi.
 • Pentru că vei avea spațiul să fii autentic și să-ți aduci contribuția, pe bune.
 • Pentru că te vei bucura de un birou creativ, care se află în zona Timpuri Noi din București, la 5 minute de Parcul Tineretului. Bine..de 2 ori pe săptămână poți să lucrezi de unde vrea sufletul tău .


In primele 2 -3 luni o sa avem nevoie de implicarea ta pentru 6 ore urmand apoi sa trecem pe program full timme.

Cum aplici pentru acest rol:

 1. E nevoie să răspunzi la mini interviul de mai jos ca să luam în considerare aplicația ta.
 2. Dacă faci parte din profilul ideal pentru acest rol, vei fi sunată să avem un scurt interviu telefonic iar în urma lui vei primi răspunsul pe email dacă mergem la pasul următor, să programăm o întâlnire în care să ne cunoaștem.
!Important : vom lua în considerare doar persoanele care ne răspund la mini interviul de pe ejobs deoarece dorim să ne asigurăm că acest job ți se portivește.

Abia aștept să te cunosc! :)

Alina Mărioara

Fondatarea comunității Femei, Evoluăm Împreună

Publicat 25 oct. 2021 Reactualizat 27 oct. 2021 Expiră 1 nov. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos