Publicat 12 Apr 2019 | Reactualizat 12 Mai 2019 | Expiră 13 Mai 2019

ASISTENT MANAGER

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Suntem in cautarea unei persoane responsabile cu activitatile zilnice de secretariat aferente unui Asistent Manager. Candidatul ideal trebuie sa fie o persoana organizata, meticuloasa, responsabila, serioasa si in acelasi timp sociabila. Este de dorit sa aiba o dictie buna si sa fie o prezenta placuta, dand dovada de o capacitate buna de comunicare si relationare cu colegii. Este important sa fie capabila sa isi stabileasca prioritatile printr-o buna auto-organizare. Cunoasterea pachetului OFFICE ( Word, Excel, PowerPoint ) la un nivel cat mai inalt este necesara pentru buna desfasurare a activitatilor zilnice. Cunostintele in domeniul de contabilitate primara sau notiuni de drept constituie un avantaj. O conditie obligatorie este stapanirea Limbii Engleza. Cautam o persoana punctuala, dornica de a invata lucruri noi si cu orientare profesionala pe termen lung.

Descrierea jobului

Noul Asistent Manager va avea rolul de a-l sprijini pe directorului general in activitatea zilnica de management a companiei. Urmarirea implementarii proiectelor aflate in derulare, reprezentarea directorului general in relatiile comericiale nationale si internationale, asigurarea comunicarii cu partenerii de afaceri nationali si internationali, identificarea si contactarea potentialilor parteneri si clienti, centralizarea ofertelor, negocierea termenilor colaborarii sau pregatirea diferitelor documente de prezentare pentru intalnirile de afaceri sunt printre responsabilitatile recurente ale acestuia. Elaborarea şi redactarea documentelor cerute de management, sprijinirea managerului general al companiei in stabilirea agendei si organizarea intalnirilor de afaceri sau preluarea si transmiterea apelurilor telefonice si a corespondentei intra in atributiile de Asistent Manager de asemeni.

Descrierea companiei

We are a fast growing lead generation company with headquarters in Bucharest and a portfolio of international clients, having earned a good reputation within the industries we are working in

Expirat
ASISTENT MANAGER  -  EXTREMOO MARKETING SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close