Publicat 26 Nov 2007 | Expiră 26 Nov 2007

Asistent manager, secretara

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

O persoana sociabila, dinamica, dornica sa invete cat mai repede si sa promoveze, disponibiliate pentru program prelungit

Descrierea jobului

organizarea arhivei, a documentelor, mentinerea relatiei cu clientii, contabilitate primara. Responsabilitati: mentinerea unei organizari logice si functionale, administrare de acte, o buna comunicare cu clientii si furnizori. Beneficii: ore suplimentare platite, prime pentru realizari deosebite, diverse bonusuri pentru obiective indeplinite cu succes, bonusuri periodice pentru fidelizare, telefon mobil.

Descrierea companiei

ALL DESIGN EXPERT este o companie destul de noua pe piata din Romania, activand din 2004. Dupa cum ii spune si numele se ocupa in special de servicii de design, project management in domeniul constructiilor, proiectare si consultanta in vederea obtinerii avizelor, acordurilor si autorizatiilor necesare construirii.

Expirat
Asistent manager, secretara  -  all design expert

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close