Asistent Manager/Operator credit control

NEXT LABEL SRL - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

  • Persoana atenta la detalii
  • Excelenta capacitate de organizare si de comunicare
  • Bune cunostiinte de utilizare a calculatorului : Microsoft Office (Excel , Word )

Descrierea jobului

  • Elaborarea si redactarea documentelor si situatiilor solicitate de management
  • Coordonarea relatiei cu furnizorii si clientii
  • Mentine o relatie de cooperare cu toti colegii din celelalte departamente , transmite si urmareste finalizarea prioritatilor fixate de manager in cadrul companiei.
  • Organizeaza si indosariaza documente
  • Urmarirea rapoartelor de vanzari, neincasate, avansuri, si alte situatii la cerere;
  • Verificarea stocurilor din depozite

Descrierea companiei

Infiintata in 2018 ca importator si distribuitor al etichetelor autoadezive in rola ,albe , flexo,produse de Next Label Franta isi propune sa dezvolte reteaua de vanzari si distributie.

Serviciile prestate la o calitate superioara si preturile competitive sunt obiectivele propuse de catre firma.

Firma se bazeaza pe anumite calitati constitutive pe care nici una dintre firmele concurente nu le prezinta in totalitate. Atuurile pe care firma mizeaza sunt cele stabilite de studiile de piata si sunt astfel concepute incat sa raspunda nevoilor si asteptarilor clientilor astfel vom crea stocuri si vom asigura o livrare la timp.

Next Label va deschide treptat birouri teritoriale in principalele orase ale tarii. Pana atunci spatiul acesta va fi asigurat de catre agentii de vanzare care vor vinde pentru inceput in 10 localitatii (Timisoara, Sibiu ,Brasov, Valcea, Covasna, Harghita, Mures ,Ploiesti,Alba si Hunedoara).

Numarul angajatilor care isi desfasoara activitatea in firma urmand sa creasca intr-un viitor apropiat datorita tendintei si totodata necesitatii de extindere a activitatii atat in planul diversificarii serviciilor cat si privind locatiile, respectiv punctele de lucru ale firmei.Pentru inceput distributia se va face din 3 depozite situate in : Timisoara, Brasov si Sibiu cu cu 10 masini Dacia Logan Van si 2 autoutilitare

Ne dorim o echipa de vanzari care sa creasca impreuna cu Next .

Publicat 27 apr. 2022 Expiră 27 mai 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.