Publicat 22 Feb 2007 | Reactualizat 23 Mar 2007 | Expiră 25 Mar 2007

Asistent manager in cadrul Serviciului Tehnic

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Persoana comunicativa, minutioasa si de incredere, cu inclinatii tehnice. Cunostinte de utilizare calculator pachet MSOffice. Cunostinte cel putin bune de lb. germana. Experienta in domeniul ofertarii/proiectarii/productiei de tamplarie termoizolatoare reprezinta avantaj.

Descrierea jobului

Activitate in cadrul serviciului de aplicatii tehnice:
evidenta interna a pachetelor de asistenta tehnica, verificare de devize de materiale, asistenta tehnica pentru personalul comercial intern, participare la elaborarea si verificarea materialelor informative de natura tehnica. Activitate de birou, tichete de masa, asigurare de viata, stagiu de specializare in Germania.

Descrierea companiei

Societate fiica a unei companii de familie din Germania cu vechime de peste 6 ani pe piata romaneasca de profil, cu cresteri considerabile a cifrei de afaceri in comercializarea sistemelor de profile pentru tamplarie termoizolatoare. Un ingredient important reprezinta serviciile extinse in asistenta tehnica a partenerilor de afaceri de pe intreg teritoriul tarii.

Expirat
Asistent manager in cadrul Serviciului Tehnic  -  VEKA Romania

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close