Publicat 29 Mar 2017 | Reactualizat 29 Mai 2017 | Expiră 30 Mai 2017

ASISTENT GENERALIST PENTRU RECOLTARE

6 posturi
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul /a la postul de ASISTENT MEDICAL GENERALIST pentru activitatea de RECOLTARE va fi o persoana entuziasta, motivata, cu abilitatea de a utiliza sistemele moderne de recoltare, cu experienta in abordarea copiilor si a clientilor dificili.Personalitate pozitiva, calda, orientata catre pacient si nevoile acestuia, va putea sa ofere informatii cu privire la manevrele si procedurile de recoltare pe cei direct interesati.

Va fi absolvent/a a Scolii Postliceale Sanitare si va avea Autorizatie de libera practica valabila.Va avea experienta in recoltarea probelor de ginecologie.Va respecta codul de deontologie profesionala si normele care reglementeza profesia de asistent medical in Romania;

Va fi bun utilizator al computerului.

Descrierea jobului

Aceasta persoana va gestiona activitatea de RECOLTARE a probelor biologice, va informa pacientii nostri cu privire la investigatiile oferite, la protocolul de recoltare a probelor biologice, la programul de lucru si la termenele de eliberare a rezultatelor.

Descrierea companiei

Synevo este un brand international specializat in servicii de laborator medical, prezent in Romania, Germania, Ukraina, Belarus, Polonia, Republica Moldova (cu proiecte de extindere in Bulgaria, Turcia si Serbia).

In Romania, Synevo reprezinta o retea de 16 laboratoare si peste 60 de Centre de recoltare, care ofera de la teste uzuale pana la teste de diagnostic avansat, inca din anul 1995. Cu peste 1000 de angajati, o paleta de investigatii de peste 2000 teste si 7.800.000 analize medicale/ an, Synevo Romania este cel mai mare prestator integrat de servicii de laborator medical, avand totodata o unitate centrala de referinta - Laboratorul Central (platforma Comerciala Militari).


La baza succesului nostru stau: calitatea serviciilor, colaborarea permanenta cu medicii clinicieni, si nu in ultimul rand, dorinta noastra de a contribui la evolutia dezvoltarii calitative a serviciilor medicale din Romania.

Puteti citi mai multe informatii despre noi pe pagina noastra: www.synevo.ro

Expirat
ASISTENT GENERALIST PENTRU RECOLTARE  -  SC SYNEVO ROMANIA SRL