Publicat 21 Mar 2007 | Reactualizat 19 Apr 2007 | Expiră 21 Apr 2007

Asistent Departament

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

* Abilitati foarte bune de comunicare orala si scrisa
* Excelente abilitati organizatorice
* Cunostinte solide de operare computer (Word, Excell, PowerPoint, Outlook)
* Buna cunoastere a limbii engleze
* Prezenta placuta si sociabilitate
* Capacitatea de a lucra in mediii complexe si sub presiunea termenelor

Descrierea jobului

* Asistarea directorului de marketing in diverse activitati legate de promotii, evenimente, servicii pentru clienti etc
* Intretinerea bazei de date de contact a firmei
* Organizare delegatii
* Asistarea managerilor de proiect in activitati legate de managementul documentelor (atat in proiecte cat si pentru cursurile de instruire)
* Receptie telefoane si redirectionare apeluri, primire/distribuire corespondenta, primire/protocol invitati
* Atributii ISO (audit intern - rapoarte, auditari, flux documente, certificare/recertificari etc)

Descrierea companiei

Intergraph Computer Services oferă servicii şi soluţii informatice care permit utilizatorilor să integreze datele geografice în fluxul informaţional cotidian cu scopul de a eficientiza activităţile cotidiene şi de a valorifica sursele izolate de date. Soluţiile noastre la cheie evidenţiază amplasarea exactă a resurselor şi a beneficiarilor, precum şi a legăturilor dintre aceştia, rezultatul final fiind integrarea informaţiilor din întreaga instituţie într-un sistem complet, adaptat fiecărei problematici în parte. De la fondarea companiei, în 1995, Intergraph Computer Services este partenerul local al Intergraph Corp (Alabama, USA), companie inovatoare şi lider de piaţă de peste 30 de ani în domeniul cartografierii şi al tehnologiei geospaţiale. Astăzi activităţile companiei se desfăşoară în jurul a 2 domenii: soluţii informatice geografice şi proiectare industrială (process & building).

Soluţii Informatice Geografice. Pentru utilizatorii a căror activitate depinde vital de accesarea în timp real a informaţiilor geografice, Intergraph Computer Services oferă soluţii la cheie pentru toate nivelurile decizionale prin unificarea şi stocarea în aceeaşi bază de date a informaţiilor geografice şi non-geografice. Soluţiile noastre sunt implementate înlocuind cel mai adesea activităţi manuale şi disparate în domenii cum ar fi planificare urbană, cadastru, telecomunicaţii, transport, distribuţie de apă-canal-termoficare, protecţie civilă, minerit. Toate soluţiile sunt dezvoltate pe platforma GeoMedia, un patent al Intergraph Security, Government & Infrastructure. Această tehnologie gestionează colectarea datelor, analiza informaţiilor şi organizarea rapidă a acestora în formate uşor de înţeles şi de transmis mai departe. Astfel, acţiuni care, efectuate manual, necesită zile de muncă considerabilă, pot fi efectuate în numai câteva minute, cu mult mai puţin efort. Platforma GeoMedia este cea care asigură integrarea datelor geografice în activităţile cotidiene non-geografice prin generarea unei arhitecturi informatice bazate pe standarde, în condiţii de performanţă şi flexibilitate.

Proiectare industrială (process & building). În domeniul proiectării industriale (process & building) Intergraph Computer Services distribuie şi implementează soluţii informatice furnizate de Intergraph bazate pe familiile de produse Plant Design System şi SmartPlant.

Expirat
Asistent Departament  -  Intergraph Computer Services

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close