Publicat 26 Ian 2016 | Reactualizat 23 Feb 2016 | Expiră 27 Feb 2016

ASISTENT DE FARMACIE

3 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Esti o persoana dinamica, sociabila si dornica sa se alature unei echipe tinere si profesioniste?
Cautam colegi pasionati de domeniul farmaceutic, care sa accepte provocarea de a veni in ajutorul pacientilor printr-o consiliere de calitate si a asigura buna organizare a unei farmacii.
Asadar, esti asteptat sa te alaturi echipei noastre daca indeplinesti urmatoarele cerinte: detii abilitati foarte bune de organizare, comunicare, relationare si adaptare in orice situatie, ai o atitudine pozitiva combinata cu determinare si profesionalism.
Mai sunt importante:
Respectarea principiilor eticii si deontologiei profesionale;
Studii postliceale finalizate de asistent de farmacie;
Aviz de libera practica, avizat pe anul in curs;
Cunostinte de Microsoft Office.

Descrierea jobului

Responsabilitati si beneficii:
Responsabilitatile principale vor fi: conservarea si eliberarea produselor medicamentoase, a produselor igienico-cosmetice, precum si a dispozitivelor medicale, raspunzand de calitatea acestora; verificarea si monitorizeaza stocurile, receptionarea si eticheteaza produselor.
Iti oferim in schimb posibilitatea de a lucra cu o echipa tanara, un mediu profesionist, un salariu atractiv corelat cu performanta si sanse reale de promovare.
De asemenea, am integrat un program de de dezvoltare si instruire continua, proceduri de lucru clare si suportul tehnic necesar bunei desfasurari a lucrului in farmacie.
Evaluarea performantelor este obiectiva si se realizeaza cu ajutorul unor instrumente care sunt in permanenta sub controlul farmacistului.
In plus, pentru ca stim ca familia este importanta, programul de lucru in cadrul Farmaciilor DONA este stucturat astfel incat cariera si viata personala sa fie permanent in echilibru.
Daca doresti sa lucrezi intr-o companie profesionista cu sanse reale de a creste profesional in conformitate cu performantele tale, convinge-ne ca esti persoana de care avem nevoie si aplica.

Descrierea companiei:
Compania SIPECOFAR este prezenta pe piata din anul 1993. Pana acum ne-am diferentiat prin oferirea de consultanta de calitate celor care trec pragul farmaciilor noastre. In continuare, viziunea noastra este ca Farmaciile DONA sa devina cel mai IUBIT si RESPECTAT lant de farmacii pe piata romaneasca, prin dezvoltarea unei afaceri sigure si durabile, cu Farmacisti cunoscuti si respectati de catre comunitate.
DONA,o farmacie cum toate ar trebui sa fie!

Expirat
ASISTENT DE FARMACIE  -  SIEPCOFAR SA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close