Publicat 15 Ian 2006 | Reactualizat 10 Feb 2006 | Expiră 15 Feb 2006

Asistent cercetare

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Absolvent de facultate (cu sau fara masterat) in domeniul biochimiei sau in discipline inrudite, cu experienta de laborator, familiarizat cu tehnicile de baza de biochimie sau biologie moleculara, familiarizat cu operarea echipamentului standard de laborator, avand cunostinte de lucru cu calculatorul.

Sunt incurajati sa candideze in special absolventii care doresc sa isi continue studiile la nivel de masterat sau doctorat.

Descrierea jobului

Descrierea proiectului:

Tema de cercetare este determinarea rolului fiziologic al protein tirozin fosfatazei HD-PTP. Se vor utiliza tehnici de ADN recombinat, expresii si purificari de proteine recombinate, studii de cinetica enzimatica, studii de interactie a proteinelor, transfectii in celule de mamifere, microscopie de fluorescenta, studii de biologia dezvoltarii la pesti.
Proiectul este cofinantat de Comisia Europeana.
Pozitia este asigurata pentru o perioada de 2 ani incepand din martie 2006.

Responsabilitati:

Proiecteaza si efectueaza experimente, analizeaza datele obtinute, participa la discutiile de laborator, prezinta datele obtinute in cadrul adunarilor stiintifice

Cerinte esentiale:

Capacitatea de a lucra in echipa, initiativa, capacitatea de asimilare rapida a unor cunostinte noi, capacitate de organizare si de folosire eficienta a timpului.

Descrierea companiei

Institutul de Biochimie al Academiei Romane este un centru de cercetare fundamentala.
Laboratorul de Enzimologie din cadrul Institutului de Biochimie studiaza caracteristicile structurale si functionale ale protein tirozin fosfatazelor.

Expirat
Asistent cercetare  -  Institutul de Biochimie

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close