Publicat 12 Oct 2020 | Reactualizat 19 Oct 2020 | Expiră 11 Nov 2020

ASISTENT/A MEDICAL/A CENTRU DE PALIATIE VARSTNICI

1 post

Criterii de selecție

  • Peste 1 an experiență în Medicina umana

Candidatul ideal

- fiind un centru de ingrijire pacienti cu boli grave, pacienti care nu isi pot exprima simptomele, este important ca asistentul medical sa faca si servicii de nursing
- asistent medical cu daruire in profesie
- prezenta placuta, rabdatoare si foarte politicoasa
- corecta
- sa aiba dorinta de a se perfectiona
- sa doreasca respect si sa fie apreciata
- disponibilitate pentru cursuri si team-building-uri
- abilitatile de lucru pe calculator si limba engleza constituie un avantaj

Descrierea jobului

Centru medical de ingrijire paliativa varstnici langa Palatul Parlamentului si Parcul Carol angajeaza asistent/a medical/a cu libera practica, dispusa sa faca si activitate de ingrijire a pacientului (sa-l alimenteze, sa-l schimbe, sa-l igienizeze etc.), mici deplasari la investigatii, plimbari cu locatarii in spatiul alocat din cadrul centrului si sa se implice in buna functionare a lucrurilor. Dorim recomandari de la fostele locuri de munca. Salariul este in functie de, vechime si profesionalism, dar este motivant. Se ofera bonuri de masa, bonuri Paste si Craciun. Ture 12/24 si 12/48.

Descrierea companiei

Centru medical de ingrijiri paliative cu specializare pe persoane varstnice, locat central, in spatele Patriarhiei, langa Parcul Carol. Capacitatea centrului este mica, dar obiectivul nostru este de a ingriji pacientii la cele mai inalte standarde. Pentru aceasta este nevoie de o echipa frumoasa, unita, calificata, cu dorinta de a-si obtine satisfactii personale din cele profesionale.

ASISTENT/A MEDICAL/A CENTRU DE PALIATIE VARSTNICI  -  ASOCIATIA CENTRUL DE INGRIJIRE CASA SUTER

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close