Publicat 10 Oct 2006 | Reactualizat 08 Nov 2006 | Expiră 10 Nov 2006

ARHITECTI, TEHNICIENI ARHITECTI, CONDUCTORI ARHITECTI,INGINERI PROIECTANTI IN CONSTRUCTII SI INSTALATII

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul ideal trebuie sa aiba studii superioare de specialitate si sa cunoasca programul AUTOCAD si/sau ARCHICAD.

Descrierea jobului

Responsabilitatile acestui post consta in a intocmi documentatiile specifice in functie de cerintele clientilor, de a discuta cu acestia pentru a gasi solutia optima, de a depune toata diligenta in rezolvarea problemelor ce se ivesc, de a da dovada de seriozitate, promptitudine si profesionalism.

Descrierea companiei

Firma MYNTHOS, este un birou de arhitectura, design si proiectare in constructii, ce are ca domeniu de activitate intocmirea documentatiilor pentru obtinerea certificatelor de urbanism, autorizatiilor de construire, precum si a tuturor avizelor si autorizatiilor necesare pentru orice constructie civila sau industriala (faza P.U.D, C.U, P.A.C, P.T+D.E).
Firma MYNTHOS a cunoscut o ascensiune continua de la infiintarea ei, in 1995, fiind o societate cunoscuta pentru atentia,rigurozitatea si profesionalismul cu care raspunde cerintelor beneficiarilor.

Expirat
ARHITECTI, TEHNICIENI ARHITECTI, CONDUCTORI ARHITECTI,INGINERI PROIECTANTI IN CONSTRUCTII SI INSTALATII  -  SC MYNTHOS IMPEX SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close