Publicat 08 Iun 2021 | Reactualizat 08 Iul 2021 | Expiră 09 Iul 2021

ARHITECT

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Dorim sa aplice doar persoanele care au absolvit Facultatea de Arhitectura.
Functia disponibila este full time iar activitatea se va desfasura la sediul firmeiOferim posibilitatea efectuarii stagiului.

- cunostinte ArchiCAD
- putere de concentrare
- atentie la detalii

Descrierea jobului

Postul disponibil presupune realizarea proiectelor de locuinte de la stabilirea temei de proiectare, prelucrarea conceptului, coordonarea cu celelalte specialitati pana la intocmirea DTAC, PT + DE.
Arhitectul mentine legatura cu beneficiarul pe tot parcursul intocmirii proiectului si poarta responsabilitatea documentatiei pregatite.

Beneficiul principal il constituie complexitatea jobului prin faptul ca veti avea oportunitatea formarii profesionale atat din punctul de vedere al relatiei beneficiar - proiectant cat si din punct de vedere tehnic. Veti avea posibilitatea deplasarii pe santierele firmei astfel incat sa completati cunostintele teoretice cu cele practice.

Descrierea companiei

S.c. Nelsa Constructii Case S.r.l. este o companie specializata in proiectarea si executia de case pentru beneficiari persoane fizice. In prezent echipa este formata din 7 arhitecti si 4 ingineri de rezistenta. Media de varsta este de 30 ani asadar suntem o echipa tanara si placuta. Ne practicam meseria cu entuziasm si am implementat o intreaga serie de proceduri astfel incat sa simplificam intreg parcursul proiectare - autorizare - executie.

Pana in prezent ne-am dedicat realizarii proiectelor de case. In tot acest timp am autorizat peste 800 de proiecte la nivel national iar in ultimele 12 luni am livrat aproximativ 160 de proiecte case in toata Romania.

Mediul de lucru este unul placut intr-o atmosfera relaxata. Anul 2021 aduce noi oportunitati de angajare asadar asteptam cv-urile dvs.

Expirat
ARHITECT  -  NELSA CONSTRUCTII CASE

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close