Publicat 14 Mar 2019 | Expiră 14 Apr 2019

ARHITECT

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Angajam architect full time !

Suntem o echipa tanara, pasionata de arhitectura si design interior. Daca doresti sa ni te alaturi si intrunesti urmatoarele cerinte, esti invitat sa ne trimiti CV impreuna cu portofoliul de lucrari.
- Experienta de minim 2 ani in proiectare

- Proiectare: Autocad - nivel mediu-avansat
Revit -nivel mediu -avansat

Descrierea jobului

Intocmirea proiectelor tehnice (CU, DTAC, PT, DE): parti scrise si parti desenate, liste de cantitati, fise tehnice, devize etc.;
- Intocmirea documentaţiilor tehnice pentru obţinerea avizelor, acordurilor şi a autorizaţiilor de construire;
- Urmarirea proiectului in toate etapele de executie inclusiv coordonarea cu celelalte specialitati (Arhitectura, Rezistenta, Instalatii) Proiectarea efectiva- documentatie de avizare, proiect tehnic, detalii de executie;
- Asistenta executie- vizite pe santier.

Descrierea companiei

Fabrica de arhitectură este un loc în care prind viață proiecte deosebite prin soluții neașteptate. Suntem o echipă de profesioniști cu experiență vastă, pasionați de arhitectură și design interior, determinați să oferim tot ce este mai bun pentru fiecare client.

La baza fiecărui proiect stă experiența și capacitatea noastră de a stăpâni constrângerile și particularitățile fiecărui program, atât de arhitectură, cât și de amenajare interioară sau peisagistică. E ceea ce numim abordare holistică și se reflectă inclusiv în modul subtil de a integra construcțiile propuse în mediul înconjurător.

Acordăm o atenție deosebită detaliilor, îmbinînd specificul locului cu dorințele beneficiarului.

Sinceritatea, profesionalismul, creativitatea sunt atributele pe care le putem folosi pentru a descrie cine suntem cu adevărat la Fabrica de Arhitectură.

Expirat
ARHITECT  -  Fabrica de arhitectura

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close