Publicat 29 Iul 2021 | Reactualizat 26 Aug 2021 | Expiră 29 Aug 2021

Arhitect Proiectant Senior

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Pasiune pentru arhitectura.
Dorinta de a se perfectiona continuu.
Experienta in coordonare proiecte complexe.
Flexibilitate pentru a coordona proiecte diverse.
Drept de semnatura.
Un portofoliu frumos este un avantaj. Va rugam trimiteti la adresa bogdan.pintilie@ppae.ro in momentul in care aplicati.
Avantaj cunoastere Nemetscheck Allplan. Alternativ, disponibilitate de a il invata in scurt timp.

Descrierea jobului

Veti face parte dintr-o echipa profesionista, stabila, formata din 14 arhitecti si 5 ingineri structuristi. Postul presupune intocmirea de proiecte fazele SF, DTAC, PTh si DE din pozitia de sef de proiect. Deasemenea presupune lucrul la mai multe proiecte in paralel, activitati de coordonare arhitecti juniori si specialitati, lucrul direct cu clientul. Sunt de proiectat cladiri diverse: blocuri cu apartamente, cladiri de birouri, hale industriale, etc. Proiecte medii si mari, frumoase, de portofoliu. Software desen Nemetscheck Allplan.
Conditii financiare: salariu negociabil in functie de aptitudini si experienta.
Localizare birou: in zona Dinamo, 5 minute de mers pe jos de la metrou Stefan cel Mare

Descrierea companiei

PPAE este una dintre cele mai versatile companii de proiectare cladiri din Bucuresti, atat ca programe cat si stilistic. Avem un portofoliu de aproximativ 1.000.000 metrii patrati proiectati - cladiri rezidentiale si industriale in general, dar si multe alte programe. In 2021 sarbatorim 18 ani de activitate. Elaboram proiectele de arhitectura si structura de rezistenta cu personal propriu. Suntem intotdeauna la zi cu tehnologia, software si hardware. Am creat un mediu de lucru care incurajeaza dezvoltarea profesionala continua, pentru a putea oferi clientilor proiecte din ce in ce mai bune.

Expirat
Arhitect Proiectant Senior  -  Pintilie+Partners Architecture&Engineering

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close