Area Sales Supervisor

ALBALACT SA - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Min. 3-5 ani experienta in Vanzari (preferabil FMCG);
Min. 1 an intr-o pozitie de coordonare/conducere - constituie avantaj;
Cunostinte privind vanzarea in traditional trade;
Bune abilitati de comunicare si negociere;
Orientare spre rezultate;
Abilitati de organizare si planificare;
Permis de conducere (B);
Utilizare MS Office

Descrierea jobului

Coordonarea echipei de vanzari din zona alocata
Instruirea si motivarea reprezentantilor de vanzari din subordine;
Monitorizarea si raportarea cu privire la activitatea de vanzare din zona alocata;
Responsabil(a) de atingerea obiectivelor de vanzari cantitative si calitative
Implementarea activitatilor de trade marketing
Negocierea directa cu o parte dintre clientii din zona alocata;
Construierea de rapoarte periodice.

Descrierea companiei

Cu o tradiție de peste 45 de ani în industria lactatelor, Albalact este cea mai mare companie românească de lactate și numărul 1 în industrie. Suntem o companie cu istorie îndelungată care a performat și a crescut an dupa an.

Înființată în anul 1971, afacerea Albalact s-a dezvoltat constant și rapid și a crescut în cifre în fiecare an. Ne-am dobândit succesul din curajul de a merge mai departe, de a alege obiective din ce în ce mai ambițioase și din abilitatea noastră de a așeză lucrurile în perspectivă.

Avem peste 150 de produse în portofoliu, iar brand-urile Albalact sunt de notorietate : Zuzu – cel mai vândut lapte din Romania, Fulga, Rarăul, De Albalact și Poiana Florilor. Producem lapte și lactate proaspete în fabrica Albalact de la Oiejdea din județul Alba, una dintre cele mai moderne fabrici din Europa Centrala și de Est, iar din anul 2008 dezvoltăm o gamă diversificată de brânzeturi în fabrica Raraul din Bucovina. Albalact este lider nu doar pe piața de lapte. Deținem cel mai vândut brand de unt și smântână ( brandul tradițional Albalact), iar pe segmentul de iaurt și brânză proaspătă de vaci suntem al doilea mare producător.

În Albalact, oamenii cresc și se dezvoltă odata cu compania. Suntem dinamici, în fiecare an construim, creăm produse, introducem tehnologii noi, implementăm sisteme moderne, învățăm permanent, ne împărtășim cunoștințele, experiența și creativitatea.

La Albalact, oamenii sunt ascultați, încurajați și promovați. Avem nevoie de oameni care își iubesc munca, vor să învețe, să evolueze, care sunt dispuși să ofere ce pot mai mult și mai bine și care nu se tem să-și asume cu deciziile și rezultatele muncii lor.

În Albalact lucrurile nu se impun după tipare, ci se construiesc de la zero, se ajustează, si se perfectionează. De aceea, avem nevoie de oameni curajoși cu idei îndrăznețe pentru a creea branduri romanesti de top. Impreuna crestem profitabil, prin inovatie si excelenta.

Candidatii pot aplica si direct pe site-ul companiei, www.albalact.ro, la sectiunea "Cariere" sau pe adresa de email recrutare@albalact.ro!

Publicat 27 ian. 2022 Expiră 26 feb. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.