Publicat 12 Ian 2021 | Reactualizat 11 Feb 2021 | Expiră 12 Feb 2021

Area sales manager

5 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Persoana dinamica, pozitiva, perseverenta. Abilitati reale de comunicare.
- Implicat si determinat, cu idei proprii pe care le exprima, le argumenteaza si le duce la indeplinire. Organizat.
-Persoana careia ii place libertatea de miscare, doreste si este capabila sa ia decizii si sa administreze zona alocata.
- Experienta in promovarea produselor profesionale reprezinta in avantaj.

Descrierea jobului

Prospectarea pietei, mentinerea legaturii cu clientii existenti, identificarea si deschiderea de clienti noi, vanzare directa, propuneri de eficientizare a vanzarilor in zona alocata, organizarea de seminarii, deplasari.

Pachet salarial motivant: salar fix + comision + bonus.
Casting potential:
- 1000 Euro
- Masina, tableta, telefon
.
Daca exista abilitatile necesare, acest job devine simplu, placut si foarte bine platit, existand posibilitatea de a depasi venitul mentionatat mai sus. Se ofera cursuri de perfectionare. Mediu de lucru placut bazat pe colaborare !

Se ofera si se solicita respect, bun simt si implicare !

Descrierea companiei

Z one concept este una dintre cele mai mari companii din Italia specializata in producerea si vanzarea produselor profesionale pentru par. Infiintata in 1999, compania a inregistrat o crestere majora in ultimii ani, fiind extinsa in prezent in peste 50 de tari si avand un numar de aprox 49.000 saloane partenere.
Concept Cosmetics srl, in calitate de importator unic in Romania, este prezenta pe piata din 2011 iar rezultatele obtinute in ultimii ani sunt dovada calitatii si a potentialului de care dispune acest brand. ( www.z-oneconcept.ro) .
Companie este tanara, dinamica, inovatoare si se afla in plina evolutie. Se bazeaza pe idea ca valoarea unei companii sta in oameni. Se investeste preponderent in formarea personalului si crearea unei echipe puternice si stabile.
Se incurajeaza contactul cu potentialii colegi pentru a confirma cele sustinute in prezentul anunt.

Expirat
Area sales manager  -  SC CONCEPT COSMETICS SRL, importator unic al produselor Z one concept

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close