Area Sales Manager DIY

Oraș de lucru
Arad, Deva și alte 2
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere

Candidatul Ideal

- Persoana dinamica, pozitiva, cu gandire stategica, orientata spre rezultate si capabila sa lucreze independent;
- Abilitati de comunicare, relationare, planificare, organizare, coordonare si negociere;
- Studii tehnice, preferabil universitare;
- Experienta in vanzari minim 3 ani;
- Cunostinte obligatorii despre domeniul instalatiilor termice sau sanitare;
- Cunostinte privind piata DIY - constituie un avantaj;
- Abilitati operare PC;
- Cunostinte de limba engleza.

Descrierea jobului

- Raspunde de mentinerea si dezvoltarea relatiilor de colaborarea cu partenerii din zona alocata in vederea cresterii numarului de magazine din portofoliu.
- Prezinta si promoveaza produsele comercializate de firma, precum si serviciile oferite de catre aceasta (exemplu: garantii, standuri, expozoare, etc).
- Raspunde de implementarea politicii de marketing privind standurile de prezentare, expozoare, oferite in regim de custodie: vizibilitatea standului, gradul de incarcare, produse exclusiv Ferro. De asemenea, este raspunzator de evidenta acestora: inventarul acestora, numar produse de promovare prezente in piata, locatie. Stabileste tipul de expozor si stand pentru fiecare magazin sau depozit, in functie de rulajul generat, vizibilitate, traficul de persoane si tipul de clienti ai acestora.
- Raspunde de implementarea corecta a promotiilor Ferro in zona alocata: informeaza atat in mod colectiv (mail, sms, intalniri), cat si in mod individual Partenerii de promotiile existente.
- Efectueaza periodic vizite la partenerii din zona alocata in vederea informarii de produse noi, promotii active, nivel de stoc existent, comenzi in derulare, produse comandate si nelivrate, analiza achizitii comparative (lunare, trimestriale, anuale), situatii produse neconforme, feedback privind produsele, promotiile Ferro, nivel de stoc. De asemenea, face prezentari de produse noi, promotii noi si alte servicii oferite.
- Colecteaza si transmite catre Directorul Regional de Vanzari informatii privind concurenta: produse noi, preturi, promotii, solutii de marketing si garantii.
- Urmareste activitatea partenerilor, asigurandu-se de aplicarea corecta a politicilor comerciale Ferro.
- Argumenteaza si propune spre aprobare Directorului Regional de Vanzari discount-uri suplimentare fata de politica comerciala existenta.

Se ofera:
- Posibilitatea de dezvoltare profesionala si personala, intr-o companie dinamica;
- Salarizare motivanta, in functie de performanta;
- Masina de serviciu, laptop si telefon mobil;
- Asigurare privata de sanatate.

Descrierea companiei

Grupul Ferro este unul dintre cei mai importanti producatori si distribuitori de baterii, accesorii de baie, robineti si fitinguri din Europa centrala si de est. Respectul fata de clienti si integritatea sunt valorile de baza ale companiei. Ne dorim persoane ambitioase si motivate cu care sa cladim impreuna succesul companiei pe piata din Romania.

Publicat 25 ian. 2022 Reactualizat 24 feb. 2022 Expiră 24 feb. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.