Publicat 24 Oct 2007 | Expiră 24 Nov 2007

Area Manager

10 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Calitatile pe care ni le dorim la un Area Manager sunt : asumarea responsabilitatii, punctualitatea in ceea ce priveste dead-line-urile si o buna comunicare cu project manager-ul din Bucuresti .

Descrierea jobului

Tipul de colaborare este project-based, si presupune implicare pe tot parcursul proiectului.
In ceea ce priveste banii, city manager-ul este instiintat de la inceput ce buget este alocat pentru zona sau orasul in care se va desfasura studiul, iar ca metoda de plata, banii ii vor fi livrati pe card, la maxim doua saptamani de la finalizarea proiectului( pentru studiile care necesita cheltuieli suplimentare, banii sunt distribuiti inainte ) .

Descrierea companiei

Brennan Research este o agentie care activeaza in Romania in domeniul cercetarii de piata din anul 2001. In cursul acestor ani agentia a efectuat peste 100 de studii de market research in Romania.

Expirat
Area Manager  -  BRENNAN RESEARCH

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close