Publicat 24 Mar 2021 | Expiră 24 Apr 2021

Anunt recrutare candidati admitere Academia Tehnica Militara

9 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Anuntul se adreseaza persoanelor care intenționează să urmeze o instituție de învățământ superior, la absolvirea căreia o să aibă un loc de muncă asigurat, într-o instituție militară.
Recrutarea se face din rândul elevilor de clasa a 12-a, precum și din rândul absolvenților de liceu cu diplomă de bacalaureat, care au vârsta de cel mult 24 de ani, împliniți pe parcursul anului 2021.
Școlarizarea este gratuită, iar admiterea în instituția de învățământ se face pe bază de concurs, din următoarele discipline: matematică, informatică și limba engleză.

Descrierea jobului


Mai multe informații cu privire la locurile disponibile, precum și specializările de studii universitare, pentru care se fac recrutări, sunt disponibile în anunțul postat pe site-ul instituției www.spp.ro, precum și la numerele de telefon 0214081077 și 0214081078.

Descrierea companiei

Serviciul de Protecție și Pază

Expirat
Anunt recrutare candidati admitere Academia Tehnica Militara  -  Serviciul de Protectie si Paza

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close