Antrenor aerobic

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Salariu 150 - 250 EUR
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Comunicare: sunteţi capabil/ă să comunicaţi clar şi concis, atât în scris cât şi verbal, şi recunoşti faptul că pentru o bună comunicare trebuie să ştiţi să ascultaţi şi să extrageţi informaţia necesară.
Leadership: vă asumaţi responsabilitatea de a atinge obiectivele impuse şi luaţi initiativa fară ca să vi-i se spună ce trebuie să faceţi.
Orientare spre rezolvarea problemelor: sunteţi capabil/ă de a identifica şi analiza o problemă existentă/potenţială şi găsiti soluţii potrivite pentru fiecare situaţie în parte.
Încredere: Vă cunoaşteţi punctele tari şi ştiţi de ce sunteţi capabil şi ce puteţi realize.
Flexibilitate: vă adaptaţi uşor în funcţie de situaţie şi sunteţi deschis către noi idei şi persoane.
Energetic/ă: vă place să munciţi şi sunteţi dispus/ă să investiţi timp şi efort pentru a vă atinge obiectivele.
Lucrul in echipă: vă place lucrul în echipă şi de asemena puteţi lucra indiviual

Descrierea jobului

Antrenor aerobic (toate clasel de aerobic) pentru intervalul orar 18:00-20:00 de luni pana vineri, iar pentru intervalul orar 11:00-13:00 sambata.

Descrierea companiei

Creat din pasiune pentru a mentine un stil de viata, Complexul Sportiv Extreme, ce a luat fiinta in anul 2005, se intinde pe o suprafata de 1500mp si este locul ideal pentru cei care doresc sa faca din miscarea fizica o bucurie, o necesitate, dar si pentru cei care isi doresc sa inceapa un drum spre performanta.
Complexul detine sali echipate cu aparate la cele mai inalte standarde, pentru fitness si aerobic, aer conditionat, muzica buna, dusuri, o invitatie pentru exercitiu fizic si deconectare.
Celor pasionati de fotbal sau tenis cu piciorul terenurile noastre, atat cel acoperit cat si cel in aer liber le ofera toate conditiile necesare practicarii unui antrenament de calitate sau participarea la diverse competitii sportive.
Publicat 25 ian. 2022 Expiră 24 feb. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.