de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 23 Mar 2019 | Expiră 23 Apr 2019

Angajam sofer profesionist

3 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cuatam persoane serioase care doresc sa lucreze ca soferi profesionisti in Comunitatea Europeana. Persoane cu dedicatie spre munca si dornici de a invata lucruri noi.

Descrierea jobului

Angajam personal pentru postul de sofer profesionist detinator permis BCE pentru munca in Comunitatea Europeana cit si curse tur /retur catre Romania. Locul de munca este valabil pentru munca singur sau in echipaj si pot sa aplice persoane cu experienta sau fara. Ideal pentru sot si sotie, echipaj familiar sau chiar singur. Oferim o salarizare interesanta.

Descrierea companiei

Sava Logistic este o companie cu capital familiar, specializata in cursele internationale in regim urgent cit si grupaje.

Expirat
Angajam sofer profesionist  -  Sava Logistic

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close