Publicat 10 Iul 2008 | Reactualizat 08 Aug 2008 | Expiră 10 Aug 2008

Analist

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- cunostinte fluxul de business in spitale
- experienta intr o companie de software reprezinta un avantaj
- minime cunostinte de programare reprezinta un avantaj (cunostinte tehnice), cunostinte Visio
- comunicativ, flexibil si adaptabil, atentie la detalii
- bune cunostite limba engleza
- abilitati de analiza

Descrierea jobului

- conduce interviuri cu clientii
- construieste specificatia de cerinte software (reprezinta o descriere completa a modificarilor de system ce trebuiesc facute)

Descrierea companiei

Companie romano-americana infiintata in anul 1994 ce numara la aproape 14 ani de la lansare o echipa de peste 300 de specialisti in domeniul IT.

Suntem cel mai important furnizor de solutii business din Romania. Principalele produse sunt destinate: gestionarii intregii activitati a unei organizatii (ERP), managementului resurselor umane si salarizarii, project managementului, managementului activitatii medicale, leasing si a activitatii de distributie in domeniul farmaceutic etc.

Suntem compania care a adus managementul de proiect in Romania prin sistemul Primavera si, tot noi, am dezvotat primului sistem de e-procuremment din Romania (www.e-licitatie.ro)

Datorita castigarii unui numar impresionant de proiecte importante previzionam o crester a numarului de angajati de la 300 la 400 la finalul acestui an.

Expirat
Analist  -  SC TOTALSOFT SA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close