Analist servicii clienti - Retail

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

 • Studii superioare;
 • Foarte bune abilitati de comunicare;
 • Cunostinte foarte bune operare PC, Microsoft Office (Excel, PowerPoint, Word);
 • Cunostinte lucru in soft ERP este un plus;

Descrierea jobului

Principalele responsabilitati si atributii ale postului sunt:
 • Preia si gestioneaza solicitarile/comenzile venite din partea clientilor/partenerilor de franciza, prin intermediul agentilor de vanzari;
 • Asigura cresterea gradului de satisfacere ale clientilor externi si interni, fata de serviciile prestate de catre companie;
 • Participa activ in procesul de elaborare a contractelor de franciza, oferind suport departamentului operational;
 • Ofera asistenta si suport operational in implemenatarea conceptului de retail;
 • Transmite adrese/notificari catre clienti;
 • Participa la proiectele legate de dezvoltarea departamentului de Retail;
 • Programul de lucru este: L-V, 9:00 - 17:30.

Descrierea companiei

Suntem partenerul de incredere pentru fiecare industrie si tip de afacere.

Din 2001 oferim solutii personalizate partenerilor nostri: firme de transport, constructii, fermieri, agricultori sau orice alt tip de afacere. Am reusit asta pentru ca, pe langa statutul de client, pentru noi, fiecare companie care apeleaza la serviciile si solutiile noastre devine partener. Impreuna am gasit de fiecare data solutii adaptate fiecarui tip de afacere, pentru a optimiza resursele si pentru a controla consumul. Nu ne-am limitat nicio clipa la solutia cerere-oferta, ci am creat servicii integrate si moderne pentru solutii clare si sustenabile.

Portofoliul OSCAR include in principal furnizarea de motorina prin utilizarea unor canale de distributie variate: vanzare en-gross, statii de incinta OSCAR DIESELpoint si carduri de carburant OSCAR disponibile in reteaua de statii OSCAR: DIESELpoint Access si RO concept OSCAR. De-a lungul timpului am completat portofoliul cu benzina, bitum si lubrifianti.

Bazandu-ne pe o infrastructura logistica moderna si extinsa ce include o retea de depozitare proprie si o flota moderna de 77 autocisterne, OSCAR susține promisiunea de calitate facuta partenerilor sai. Experienta acumulata, cunoasterea profunda a cerintelor pietei, orientarea spre dezvoltarea de solutii personalizate si un flux controlat prin lantul logistic integrat, dau certitudinea ca produsul dorit este disponibil la calitatea ceruta, la locul si timpul promis.

Suntem astazi cea mai mare companie petroliera independenta distribuitoare de carburant din Romania.

www.oscars.ro

Publicat 23 mai 2022 Reactualizat 30 mai 2022 Expiră 22 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.