Publicat 21 Oct 2019 | Reactualizat 23 Oct 2019 | Expiră 23 Oct 2019

Analist Servicii Client - Tools Service Center

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- studii superioare in domeniul tehnic/economic, ideal cu experienta in customer service;
- angajament, responsabilitate si orientare catre Client;
- pasiune pentru mecanica, bune abilitati de comunicare scrisa si verbala, proactivitate, capacitate de organizare, aptitudini analitice, atitudine pozitiva in relatiile cu ceilalti;
- cunostinte in utilizarea: Microsoft Office (Word, Excel, Ppt), Outlook, Internet; avantaj cunostinte operare SAP;
- cunoasterea limbii engleze – nivel mediu.

Descrierea jobului

Care este rolul?
Ca membru al echipei Centrului Regional de Reparații vei contribui la crearea în fiecare zi de profesioniști entuziaști în construcții. Centrul (Tool Service Center) deservește clienți Hilti din Romania, Bulgaria, Grecia și Albania.
Care sunt responsabilitatile:
- preia de la client sau alti colegi, prin telefon, comanda pentru reparatia produselor Hilti si ofera clientului informatii despre reparatie, preturi, plata si livrarea produselor; transmite clientilor oferte privind produse si solutii Hilti;
- intocmeste facturi, certificate de garantie, documente de expediere a marfii, solutioneaza reclamatiile clientilor, mentine si actualizeaza informatiile din baza de date clienti;
- contribuie semnificativ la munca in echipa orientata catre Client prin colaborarea cu toate departamentele Hilti.
Cine este Hilti?
Dacă ești nou în industrie este posibil să nu fi auzit de noi. Oferim unelte portabile, tehnologii, software și servicii pentru sectorul global al construcțiilor. Avem o moștenire de care suntem mândri, creată în peste 75 de ani, și o reputație la nivel mondial de poinierat al produselor și serviciilor excepționale. Cu cei peste 29.000 de angajați la nivel global în peste 120 de țări, continuând să ne extindem, suntem locul excelent pentru tine de a ne arăta valoarea ta, de a accepta noi provocări și de a îți dezvolta cariera.
Știai că: Uneltele noastre sunt alese pentru proiecte de la case smart & safe până la construcții de referință la nivel mondial.
Ce oferim?
Vei primi tot ceea ce ai nevoie pentru a excela în rolul tău, incluzând training și responsabilitate încă din prima zi. În schimb pentru performanța ta superioară și cu rezultate consistente, vei primi în sesiune individuală mentorat privind dezvoltarea personală și profesională, precum și oportunități de carieră.
De ce să îți depui candidatura?
Avem un mix excelent de oameni, care credem că face echipa mai vibrantă, inovativă și mut mai productivă. Vei lucra într-un mediu foarte bine organizat care respectă principiile lean management.

Descrierea companiei

Hilti! Produsele, tehnologiile, software-ul și serviciile noastre de top pun în mișcare industria construcțiilor globală, inclusiv unele dintre cele mai ambițioase reușite din inginerie. Pentru a furniza aceste soluții inovatoare clienților noștri, suntem în căutare de oameni dedicați, performanți care să se alăture echipei noastre.

Avem un mediu de lucru unic, alcătuit din oameni din diferite domenii cu un angajament excepțional față de client. Este un loc de muncă dinamic, unde succesul se bazează pe munca în echipă și unde vă provocăm să vă depășiți limitele. E o energie vibrantă distinctă pe care nu se poate să nu o simțiți.

Avem în jur de 29.000 de angajați în peste 120 de țări. De pe poziția noastră puternică și prosperă, dorim să consolidăm poziția de lider pe piață în următorii ani. Pentru a face acest lucru, căutăm oameni cu performanțe înalte cu capacitatea și determinarea de a duce Hilti mai departe. Puteți fi unul dintre ei?

Departament Resurse Umane
T 031 1303023 I M cariere@hilti.com I Hilti Romania SRL I Dragomiresti Deal, DE 287/1 I Ilfov

Expirat
Analist Servicii Client - Tools Service Center  -  HILTI ROMANIA SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close