Publicat 21 Dec 2020 | Reactualizat 18 Ian 2021 | Expiră 21 Ian 2021

Analist Senior Cercetare Date (137966)

1 post |  Aplicare externa
Ai aplicat
Expirat
Nu uita să îți finalizezi aplicarea pe site-ul angajatorului! Vei avea mai multe șanse de a fi chemat la interviu.
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

 • Educaţie necesară: Studii superioare, preferabil specializare economică-financiară
 • Experienţă practică necesară: Experienţă de cel putin 3 ani în lucrul cu baze de date, analiză, procesare de date și pregătire de rapoarte, o bună cunoaștere a pieței de gaz și electricitate din România reprezinta un avantaj
 • Cunoștințe lingvistice: Limba română și limba engleză fluent
 • Altele: Cunoștințe de statistică și metode statistice constituie un avantaj– utilizarea instrumentelor de analiză statistică (e.g. SPSS/ SAS, R, Power BI etc.), cunoștințe de modelare și analiză date - utilizarea instrumentelor de interogare baze de date (e.g. SQL, Java, C++, etc.)

Descrierea jobului

 • Desfășori analize specifice datelor și propui soluții privind eficientizarea bazelor de date și utilizarea lor în scopul susținerii deciziilor managementului și a strategiei companiei
 • Evaluezi proactiv și identifici indicatori de calitate a datelor pentru a menține cele mai înalte standarde de eficacitate, eficiență și calitate a datelor
 • Efectuezi analize de date complexe, pentru a oferi suport companiei în evaluarea calității datelor - identificarea problemelor și recomandarea de soluții de îmbunătătțire
 • Colaborezi cu alte echipe/ persoane din cadrul comapniei pentru dezvoltarea de cerințe cuprinzătoare pentru consolidarea datelor strategice ale companiei

Ce îţi oferim noi
 • Îți oferim mai mult decât un salariu: Primești cadouri cu ocazia evenimentelor importante din viața ta precum Crăciunul, căsătoria, 1 iunie iar lista continuă. Excelezi în ceea ce faci? Poți să fii unul dintre cei care primesc bonusuri de performanță. Dacă locuiești prea departe de sediu, te ajutăm cu decontarea transportului.
 • Plătești ușor cu tichetele de masă: Ai tichetele încărcate pe un card de masă cu care poți să plătești contactless.
 • Lucrezi cu plăcere, sănătos și în siguranță: Ai o asigurare medicală privată. Dacă îți schimbi ochelarii de vedere, noi acoperim o parte din valoarea lor. Pe durata pandemiei poți lucra și de acasă, dacă aria în care activezi îți permite acest lucru. Noi scriem acest anunț de acasă. Unii dintre noi lucrăm și pe teren, dar în siguranță.
 • Primești două pensii după ce nu vei mai lucra: E posibil. Prin pensia facultativă vei avea un venit suplimentar, pe lângă pensia din sistemul public.
 • Ești plătit dublu ca să mergi în vacanță: Da, ai citit bine. Ai o primă de vacanță! În plus, ai parte de mai multe zile libere decât angajații altor companii. După ce te întorci din concediu, noi îți decontăm o parte din valoarea serviciilor turistice.
 • Punem accent pe dezvoltare: Te dezvolți în continuare, alături de noi, prin sesiuni de workshop-uri, training-uri și certificări noi.

Te-am făcut curios? Intră aici pentru a vedea mediul nostru de lucru.

E.ON se angajează să asigure egalitatea de șanse și promovează în mod activ diversitatea, egalitatea și flexibilitatea.

Descrierea companiei

Noul E.ON este unul dintre cei mai puternici operatori ai rețelelor și a infrastructurii energetice europene, precum și un furnizor de soluții avansate pentru mai mult de 50 de milioane de clienți. Suntem prezenţi în 15 țări și avem un total de peste 75.000 de angajați, iar acest lucru ne permite să contribuim activ la accelerarea tranziției energetice în Europa. E.ON își propune să transforme fundamental lumea energiei, pornind cu focalizarea atenției pe două zone de creștere sustenabilă și achiziția companiei innogy. Fiind unul dintre cei mai mari furnizori de servicii energetice din Europa, vom stimula tranziția energetică în România și în Europa. Combinarea expertizei celor două companii va face, de asemenea, ca E.ON să devină un pionier în dezvoltarea de soluții noi și inovatoare, și să atragă cele mai strălucite minți în sectorul energetic.

Ai aplicat
Expirat
Nu uita să îți finalizezi aplicarea pe site-ul angajatorului! Vei avea mai multe șanse de a fi chemat la interviu.
Analist Senior Cercetare Date (137966)  -  Delgaz Grid S.A.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close