Analist Produse PJ SB - Timisoara, Cluj, Iasi

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Cunostinte si experienta
 • Experienta in analiza financiara, contabila si tehnici de analiza aplicate in activitatea de creditare aferenta clientelei retail (Small Business/PFA/PL)
 • Cunoastere produse , norme si proceduri asociate clientelei persoanelor juridice
 • Cunoastere sisteme si aplicatii informatice specificeanalizei dosarelor persoanelor juridice
 • Cunoasterea legislatiei in vigoare in domeniul bancar Cunoasterea legislatiei in vigoare in domeniul bancar

Descrierea jobului

 • Aplica reglementarile prevazute in cadrul normativ de creditare si garantare a creditelor si SGB-urilor , acordate clientelei Retail Small Business:
- clienti Retail Intreprinderi (clasa PJ )si
- clienti persoanelor fizice autorizate (PFA)/ profesiunilor liberale (PL)/alte forme asociative prevazute de lege, care desfasoara o activitate economica (intreprinderi individuale, familiale, producatori agricoli individuali (PAI), etc)- (clasa PFA),
 • Pregatirea documentatiei de credit pentru analiza-Verifica documentatia de credit conform reglementarilor interne in vigoare , in functie de tipul clientului si de tipul de credit solicitat ;
 • Asigura inregistrarea solicitarilor clientilor / documentelor intocmite in registrele bancare si in aplicatia SmartPJ ( aplicatie destinata gestionarii dosarelor de credit )
 • Solicita completarea documentatiei de credit conform procedurilor interne/in functie de de necesitatea de analiza si interpretare a informatiilor, dar si de caracteristiciile informatiilor ;
 • Stabileste premisele analizei
 • Analiza dosarelor de credit conform fluxurilor de lucru privind procesul de analiza credite SB
 • Analizeaza si evalueaza conformitatea informatiilor din cererea de credit.
 • Selecteaza informatiile necesare pentru analiza in functie de tipul clientului si de tipul creditului ;
 • Evalueaza informatiile avandu-se in vedere performanta financiara a clientului, in functie de tipul clientului si de natura factorilor de risc asociati acestuia ;
 • Identifica caracteristicile de risc ale clientului/tranzactiei in functie de tipul clientului, tipul afacerii, conform criteriilor de eligibilitate specifice tranzactiei/ in functie de fluxul de numerar si capacitatea de rambursare preconizate.

Descrierea companiei

BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 148 000 de angajati in 76 de tari si 32 de milioane de clienti in intreaga lume.

Valorile prin care ne-am dobandit soliditatea si pe care ne-am construit brandul sunt:

Jucatori de echipa: toti cei aproximativ 8.800 de angajati functionam ca un tot, ne sprijinim inititativele si colaboram eficient. Doar asa, putem sa crestem gradul de satisfactie al celor 2,3 milioane de clienti pe care ii avem; Inovativi: zi de zi interactionam cu clientii nostri ca sa aflam cum prefera sa-si faca operatiunile sau cum planurile lor pot prinde viata cu ajutorul nostru. Drept urmare, avem grija ca oferta comerciala sa raspunde cat mai bine nevoilor si comportamentelor lor; Adaptabili: avem forta necesara pentru a demonstra ca ne putem adapta si chiar reusi cu succes intr-un mediu de multe dificil, cu rigori si riscuri in permanenta schimbare. Ne intelegem meseria si o practicam cu responsabilitate; Profesionisti: suntem diversi din punct de vedere al talentelor, al cunostintelor si al abilitatilor, ne prefectionam permanent si cautam sa ne respectam intotdeauna responsabilitatile fata de echipa in care lucram si clientii pe care ii servim.

Pe scurt:

4 valori ce ne ghideaza la nivel de grup: responsabilitate, angajament, inovare, spirit de echipa. 7 competente unice pentru toti salariatii Grupului: orientare spre rezultate, orietare spre client, cooperare, dezvoltarea capitalului uman, deschidere spre schimbare, managementul echipei, contributie la strategie.

Ai un loc in echipa noastra daca:

Demonstrezi spirit antreprenorial, iti plac provocarile si esti un jucator de echipa; Iti doresti să iti dezvolti continuu competentele si abilitatile, iti place sa inveti din experientele avute, cautand progresul; Iti sustii colegii in propria dezvoltare, fiind disponibil si aratând respect fata de ei.
Publicat 28 iul. 2022 Reactualizat 4 aug. 2022 Expiră 27 aug. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.