Analist Performanta a vanzarilor (perioada det. 2 ani)

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Noul coleg va acționa ca partener al Departamentelor de Vanzari, fiind primul punct de contact al acestora în cadrul Departamentului de Performanța in Vânzări și Servicii, va oferi prognoze și servicii analitice, va dezvolta bugete, ținte și scenarii de performanță pe baza modelelor pentru a susține Strategia pentru creștere. Rolul ofera introspecții, provocări și recomandări pentru a stimula îmbunătățirea performanței. Asista la crearea planurilor de îmbunătățire a performanței și monitorizeaza rezultatele.Acționeaza ca partener al Departamentelor de Vanzari („zona alocată”), fiind primul punct de contact al acestora în cadrul Departamentului de Performanța in Vânzări și Servicii, ofera prognoze și servicii analitice, dezvolta bugete, ținte și scenarii de performanță pe baza modelelor pentru a susține Strategia pentru creștere. Ofera introspecții, provocări și recomandări pentru a stimula îmbunătățirea performanței. Asista la crearea planurilor de îmbunătățire a performanței și monitorizeaza rezultatele.

Descrierea jobului

  • Lucreaza în strânsă colaborare cu partenerul său de afaceri (managerul de regiune) pentru a oferi expertiză analitică și pentru a elabora bugete pentru zona alocata. Se asigura că aceste bugete sunt cuprinzătoare și consecvente cu strategia pieței, în timpul recunoașterii provocărilor locale.
  • Lucreaza în strânsă colaborare cu partenerul său de afaceri pentru a elabora și monitoriza rezultatul planurilor de acțiune de afaceri prin analizarea performanței zonei alocate, cu ajutorul metodelor și tehnologiilor adecvate; evalueaza și transforma Managementul Informatic (MI) și datele în termeni clari și simpli, evidențiind problemele cheie care trebuie abordate.
  • Maximizeaza oportunitățile sau abordeaza problemele de afaceri specifice prin elaborarea unor scenarii bazate pe modele și prezentarea rezultatelor posibile partenerului de afaceri.
  • Identifica randamentele prin cunoștințe comerciale și locale dobândite prin contactul regulat cu partenerul său de afaceri, evidențiind aceste oportunități Echipei de Procese.
  • Conduce Procesul de Revizie a Performanței prin participarea la ședințe de performanță regulate; cunoașterea aprofundată a tendințelor în performanță și efectuarea analizei cauzei fundamentale cu privire la rezultatele performanței.
  • Pregăteste, negociaza și monitorizeaza țintele pentru zonele sale pe baza cunoștințelor locale cu privire la potențial și provocări.
  • În calitate de prim punct de contact pentru partenerul său de afaceri, prioritizeaza cererile și asigura suport analitic ad-hoc în termenele limită agreate. Se asigura că partenerii săi de afaceri utilizează rapoartele într-un mod care optimizează performanța.
  • Își însușește, respectă și aplică regulile societății, inclusiv cele prevăzute în Regulamentul Intern, politicile și procedurile de lucru.
  • Indeplinește orice alte sarcini dispuse de superiorul direct și/sau ierarhic în conformitate cu regulile societății și reglementările legale în vigoare, corespunzător competențelor profesionale și atribuțiilor prevăzute în fișa postului

Descrierea companiei

Provident Financial România este o companie britanică cu o viziune clară despre viitor. Aici oamenii sunt pe primul loc: angajaţii şi clienţii noştri, cu toate nevoile, planurile şi ambițiile lor. Suntem recunoscuţi în piaţă ca fiind prima instituţie financiară care, în 2006, a lansat împrumutul la domiciliu, după un model de afaceri cu o istorie de peste 130 de ani în Marea Britanie. Tot de atunci, oferim clienţilor noştri soluţii financiare simple şi transparente, adaptate propriilor planuri şi posibilităţi şi construim relaţii pe termen lung cu aceştia. Suntem o echipă profesionistă şi primitoare şi împărtaşim aceleaşi valori:respect, responsabilitate, claritate. Succesul nostru se bazează pe oamenii nostri. Atragem, dezvoltăm şi păstrăm oameni talentaţi şi cu abilităţi extraordinare. Ca tine.

Având oportunităţi de carieră în peste 80 de oraşe din ţară, te aşteptăm să ne cunoşti mai bine şi să te alături echipei noastre, fie că eşti la început de drum, fie că eşti un specialist în domeniu.

În cazul în care aplici pentru acest post, noi, Provident Financial Romania IFN S.A., cu sediul în Calea Serban Voda, nr 133, Bucuresti (”Provident”), te informăm că iți vom prelucra datele personale din CV, precum și orice alte date pe care ni le transmiți ulterior, dacă este cazul, strict în scopul recrutării pentru poziția deschisă și anunțată prin acest anunț de job. Temeiul în care îți vom prelucra datele este interesul nostru legitim de a acoperi nevoile noastre organizatorice, în considerarea obiectului nostru de activitate și a specificului postului pentru care aplici.

Datele tale personale nu vor fi transferate către nicio terță parte. Îți vom păstra datele personale atât timp cât este necesar pentru definitivarea în cadrul organizației noastre a postului pentru care ai aplicat, dar nu mai mult de 6 luni de la data colectării datelor, după care datele tale personale (inclusiv datele din CV) vor fi șterse/distruse din evidențele noastre.

De asemenea, te informăm că ai următoarele drepturi în legatură cu datele tale personale pe care ni le-ai furnizat: dreptul de acces la datele tale personale, dreptul la rectificare sau ștergerea acestora sau restricționarea prelucrării sau a dreptului de a se opune prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor, precum și dreptul de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere (ANSPDCP). Mai multe informații despre aceste drepturi, precum și cum le poți exercita, poți găsi în politica noastra de confidențialitate, disponibilă pe website-ul nostru, prin accesarea următorului link: https://www.provident.ro/politica-de-confidentialitate

Pentru orice informații cu privire la protecția datelor tale personale, ne poți contacta la adresa: datepersonale@provident.ro.

Publicat 19 nov. 2021 Reactualizat 17 dec. 2021 Expiră 19 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.