Publicat 25 Nov 2019 | Expiră 26 Dec 2019

Analist Financiar

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Quanta Resurse Umane angajeaza Analist Financiar pentru cea mai mare companie din lume în domeniul curieratului şi unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii specializate in domeniul transportului si al logisticii.

Ne dorim:
- Experienta in departamentul financiar, minim 2-3 ani;
- Cunostinte de contabilitate;
- Engleză la nivel avansat;
- Excel la nivel avansat;
- Persoană cu bune abilități de comunicare și relaționare;
- Capacitate de adaptare.

Descrierea jobului

Responsabilități:
- Realizarea operațiunilor de închidere de lună(urmărirea accrual-urilor, ajustări);
- Realizarea raportărilor aferente închiderii de lună cu respectarea termenelor și deadline-urilor;
- Bugetare și planning (volume, venituri, cheltuieli pe conturi si centre de cost ) pe baza informațiilor primite de la celelalte departamente si urmarirea variatilor identificate intre actual si bugetat.

Se ofera:
Pachet salarial motivant;
Tichete de masa;
Program de lucru Luni – Vineri 09:00 – 17:30;
Locatia: Otopeni(asigurarea transportului de la metrou Aviatorilor);
Contract pe perioada determinata - 12 luni;
Decont transport.

Datele cu caracter personal pe care ni le transmiteti, vor fi prelucrate cu scopul de a va ajuta la identificarea unor posturi potrivite, pentru care sa aplicati. Aceasta include trimiterea CV-ului dvs catre posibilii angajatori, mentinandu-va informat cu privire la viitoare oportunitati de munca prin metodele de comunicare furnizate de catre dumneavoastra. Conform Regulamentului European 2016 /679, ati fost informat(a) ca, in orice moment, veti avea dreptul de a accesa datele dvs. cu caracter personal, dreptul de a rectifica datele dvs. cu caracter personal daca datele sunt incomplete sau inexacte, dreptul de a restrictiona prelucrarea datelor cu caracter personal (in cazul in care respectiva restrictie este justificata din punct de vedere legal) dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere pentru protectia datelor si dreptul de a solicita incetarea prelucrarii datelor cu caracter personal in orice moment prin transmiterea unei cereri scrise la adresa de email: dataprotection.romania@quanta.com

Descrierea companiei

Suntem un grup multinational specializat in servicii dedicate resurselor umane. Infiintat in 1998 in Italia, Quanta Group detine azi birouri si in Elvetia, Statele Unite ale Americii, Romania, Brazilia si Republica Ceha.

Inca din anul 2002, odata cu infiintarea Quanta Romania, ne-am specializat pe o piata de nisa cum este cea a Recrutarii si Selectiei in domeniul aerospatial si am continuat explorand domenii noi si oferind servicii care includ: munca temporara, recrutare si selectie, detasare internationala, consultanta organizatională, managementul personalului, training, consultanta in elaborarea de proiecte cu finantare europeana si asistenta pe durata intregului proces de finantare si implementare.

Expirat
Analist Financiar  -  Quanta Resurse Umane SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close