Publicat 22 Feb 2021 | Expiră 24 Mar 2021

Analist Financiar PJ - Renault Finance

1 post

Criterii de selecție

  • Peste 5 ani experiență în Altele, Banci, Office / Back-office / Secretariat, Financiar / Contabilitate

Candidatul ideal

Studii economice superioare, finalizate
Experienta in domeniul analizei financiare - minim 3 ani
Cunoasterea lb. engleza - nivel avansat
Cunoasterea lb. franceza - constituie un avantaj
Capacitatea de a gestiona mai multe sarcini, simultan
Autonomie, proactivitate si rigurozitate
Gestionarea eficienta a termenelor limita
Foarte buna capacitate de relationare
Cunostinte temeinice operare PC

Descrierea jobului

Analizeaza din punct de vedere economico-financiar, solicitarile de leasing, in concordanta cu delegarea de competente si obiectivele stabilite
Adapteaza, implementeaza si aplica principiile specifice de analiza
Efectueaza studii si analize pe baza datelor contabile furnizate de clienti
Propune ajustarea parametrilor sistemului de analiza financiara
Participa la verificarea veridicitatii documentelor care constituie dosarul de finantare, precum si la consultarea bazelor de date interne si externe in vederea facilitarii luarii deciziei de finantare
Participa la administrarea arhivelor electronice a dosarelor de finantare ale clientilor
Realizeaza rapoarte lunare specifice privind situatia financiara

Job-ul este disponibil pe perioada determinata de 2 ani

In cazul in care vi se pare interesanta propunerea noastra si considerati ca va potriviti pentru rol, va invitam sa va alaturati unei echipe in care veti INVATA ca diversitatea hraneste o cultura deschisa, vom IMPARTI si alaturi de noi veti descoperi ca responsabilitatea este o cooperare mai mare, noi vom CRESTE si vom merge impreuna mai departe datorita spiritului de pionier si vom REUSI in ceea ce ne-am propus, deoarece echipele dedicate aduc satisfactia clientilor.

Descrierea companiei

RCI Romania este filiala din România a RCI Bank and Services (bancă deținută 100% de Renault) prezentă în 36 de țări pe 5 continente. Misiunea noastră principală este finanțarea clienților mărcilor Dacia, Renault si Nissan din România. În afară de soluții clasice de finanțare auto (credit si leasing), oferim și o gamă variată de asigurări și servicii adaptate nevoilor clienților Dacia, Renault și Nissan. Activitățile noastre sunt diversificate, principalele domenii profesionale fiind: analiză financiară, relații clienți, logistică auto, control de gestiune, vânzări, marketing, resurse umane, control intern, IT. În plus, angajații noștri au oportunitatea dezvoltării unei cariere și în alte entități ale Grupului Renault Romania.

Analist Financiar PJ - Renault Finance  -  RCI Romania

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close