Analist Financiar - Controller

Apemin Tusnad SA - 1 poziție
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Angajam Analist Financiar - Controller
Te invitam in echipa noastra daca:
- Ai lucrat peste 2 ani in analiza finaciara - controlling
- Ai studii superioare economice
- Ai utilizat un sistem ERP (de preferat)
- Esti dispus(a) sa lucrezi in Tusnad
- Vorbesti bine limba romana si limba maghiara

Descrierea jobului

De ce activitati te vei ocupa:
- Bugetare si raportare financiara
- Inventariere
- Urmarire situatie incasari (credit control)
- Activitati de controlling

Ce oferim?
Noi avem produse autentice si de calitate. Suntem Apemin Tusnad, o echipa de oameni deschisi la minte, ne intelegem bine si ne pasa de ce facem. Tinem la oamenii cu si pentru care lucram. Tinem la calitatea produselor noastre. Tinem la a construi sanatos. Facem mai mult decat vorbim. Invatam de la cei mai buni si ne bazam pe oameni si tehnologie. Aici gasesti colegi cu care poti lucra usor si poti promova atunci cand esti pregatit(a). Noi suntem punctuali si disciplinati, ceea ce te va ajuta sa iti faci treaba bine si la timp.

Spune-ne cine esti si ce ai facut (trimite-ne un CV) si ce conteaza pentru tine (in cadrul e-mail-ului) la adresa echipa@tusnad.com. Abia asteptam sa ne cunoastem.

Descrierea companiei

Apemin Tuşnad SA, producător naţional de apă minerală, a fost fondat în 1999, cu capital privat 100% autohton. Pe parcursul anilor, Tuşnad a devenit un nume de rezonanţă pe piaţa apelor minerale din România. Compania a reuşit creşteri importante mulţumită produselor sale de calitatea deosebită, renumite pentru prospeţimea şi originea naturală. Apemin Tuşnad este o companie în plină dezvoltare, iar investiţiile făcute în tehnologie nouă, clădiri de birou şi nu în ultimul rând în pregătirea profesională a angajaţilor săi, arată că această creştere va continua. Te invităm să te alături echipei noastre de profesionişti tineri şi talentaţi.

Publicat 31 mai 2022 Reactualizat 28 iun. 2022 Expiră 30 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.