Analist cumparari

Terapia a SUN PHARMA Company
1 poziție
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

- Elaborează şi definitivează balanţele de aprovizionare, stabilind necesarul pentru asigurarea materială a programelor de producţie ( API si Excipienti );
- Urmăreşte evoluţia stocurilor îngrijindu-se să le dimensioneze la limita cea mai eficientă;
- Cauta si dezvolta surse noi de aprovizionare;
- Elaborează şi trimite comenzile corespunzătoare asigurării necesarelor, la reperele din sfera sa de activitate;
- Negociaza cu furnizorii si se asigura ca are minim doua surse aprobate pentru fiecare reper;
- Urmăreşte definitivarea contractelor, inclusiv prin soluţionarea litigiilor contractuale;
- Se îngrijeşte să asigure soluţiile de aprovizionare cele mai eficiente şi mai puţin costisitoare, urmărind în permanenţă reducerea costurilor acestora;

Descrierea jobului

Obiectivul postului: Responsabil cu achiziţionarea Materiilor Directe ( Principii Active si Excipienti) , în cantităţile, calitatea şi la termenul prevăzut pentru asigurarea desfăşurării activităţii companiei în condiţii corespunzătoare şi fără întreruperi.

- Studii superioare – Economie, Chimie, Farmacie;
- Experienţă relevantă pe un post similar;
- Cunoştinţe avansate operare PC ( Experienta de operare in SAP ; BAAN este un avantaj);
- Cunoştinţe de limba engleză – avansat;
- Cunoaşterea legislaţiei în domeniu;
- Cunoştinţe de gestionare a depozitelor;
- Cunostinte despre Comerţul International şi Contractul Comercial;
- Bune abilităţi de negociere;

Descrierea companiei

SUN PHARMAceutical Industries reprezinta a cincea cea mai mare companie producatoare de medicamente de inalta calitate, la preturi accesibile. Prima mare companie farmacetica din India, SUN PHARMA, este prezenta astazi la nivel global in 65 de piete si produse comercializate in peste 150 de tari. Terapia, parte a companiei mama SUN PHARMA, este cea mai mare companie farmaceutica generica si produse OTC din Romania si una dintre primele sase companii active de pe piata farmaceutica locala.

Infiintata in anul 1921, Terapia a devenit rapid un nume de marca puternic pe piata farmaceutica, inregistrand constant cresteri si profitabilitate. Terapia ofera un portofoliu solid și extins de produse generice și specializate si o retea de distributie robusta, aducând beneficii pacienților din întreaga lume. În același timp, Terapia - Sun Pharma se remarca prin resursele ei multiple, tehnologia avansată și capacitățile de producție de ultimă generație. Combinat cu capacitatile excelente de cercetare si dezvoltare, inclusiv facilitati de bioechivalenta interne de clasa mondiala si o instalatie de productie certificata UE-GMP, Terapia s-a pozitionat ca un jucator important pe pietele UE si CSI.

O importanta componenta spre succes a companiei o reprezinta activitatea Departamentului de Farmaclogie Clinica si Farmacocinetica, infiintat in anul 2002, cu scopul principal de a servi drept centru dedicat desfasurarii studiilor de bioechivalenta si biodisponibilitate, conform standardelor internationale de reglementare in domeniu. Prin infiintarea acestui centru, Terapia si-a demonstrat inca o data, statutul de deschizator de drumuri si pionier in domeniile cheie ale cercetarii in domeniul farmaceutic din tara noastra.

Doresti sa-ti construiesti o cariera intr-o companie unde gasesti mediul cel mai potrivit pentru dezvoltarea ta si unde poti intalni toate ingredientele care sunt importante pentru tine ca sa fii multumit si implinit pe plan profesional?

Alege PROVOCAREA, alatura-te echipei Terapia - a SUN PHARMA Company, iar noi te asiguram de suportul nostru continuu pentru dezvoltarea ta ulterioara!

www.sunpharma.com

Publicat 9 Mart. 2023 Reactualizat 30 Mart. 2023 Expiră 8 Apr. 2023
Joburi similare
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.