Analist Credite Large Corporate

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Cerinte:
  • Experienta profesionala in analiza financiara corporate si creditare companii - minim 2 ani;
  • Cunoasterea mediului de afaceri local si sectorial;
  • Abilitati de comunicare si analiza, spirit de observatie si sinteza, organizat, orientat spre client si gasirea de solutii;
  • Studiile superioare economice sau calificari ulterioare in domeniu, constituie un avantaj;
  • Cunostinte foarte bune de limba engleza;

Descrierea jobului

Responsabilitati:
  • Analiza afacerii si datelor financiare ale clientului Large Corporate, avand ca suport documentatia depusa de catre client, evaluarea bunurilor aduse in garantie, alte surse de informatii;
  • Este responsabil alaturi de ceilalti membri ai echipei Large Corporate, de satisfactia clientilor si calitatea portofoliului alocat.

Descrierea companiei

Altfel…
suntem o companie care isi doreste ca ideile sa fie valorificate, iar visele implinite, sustinand oamenii care au curajul sa faca lucrurile diferit.
Acum 27 de ani a inceput povestea BT cu o echipa formata din 13 persoane si o sucursala. Azi, suntem Locul 1 in topul bancilor din Romania, cu peste 3 milioane de clienti si 9000 de colegi in echipa. Am invatat de-a lungul anilor ca pentru a aduce ideile mai aproape de realitate, este esential sa ne reinventam continuu.

Misiunea noastra este sa oferim experiente pozitive oriunde si oricand.
Bankingul merge mai bine cu zamBT.

Publicatia “The Banker”, conform “Top 1000 World Bank”, arata ca Banca Transilvania este singura institutie financiar-bancara din Romania clasata in primele 500 banci la nivel mondial, iar in Regiunea Europei Centrale si de Est, se situeaza in primele 15 locuri. In anul 2020, Banca Transilvania a fost certificata ca “Best Place to Work”, aspect care recunoaste cultura organizationala, oportunitatile de dezvoltare profesionala, satisfactia si experienta oamenilor in cadrul companiei.

Publicat 13 mai 2022 Reactualizat 27 mai 2022 Expiră 12 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.