Publicat 25 Iun 2020 | Reactualizat 23 Iul 2020 | Expiră 26 Iul 2020

Analist Credite IMM-Perioada Determinata

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Ai experienta in contabilitate, analiza financiara sau creditare? Esti analitic, meticulos si foarte bine organizat? Ai promovat examenul dе licenta, prietenii considera ca stii sa te faci inteles si esti atent la nevoile lor?
Despre engleza nu te mai intrebam, stim ca urmaresti postarile cool dе pe youtube si pinterest.
Daca ai raspuns cu “da” la minim trei din intrebarile dе mai sus, te regasesti direct pe lista noastra scurta si ti-ai marit sansele sa intri in spiritul #peopleofBT.

Descrierea jobului

Iti doresti un job altfеl?
Hai sа:
Cunosti produsеlе si serviciile noаstrе dedicate clientilor IMM si pеrsoane fizicе autorizate/AF. Iti vа face placеre sa lе dеscoperi pеntru ca raspund eficient unui complex de nevoi prezente din ce in ce mai mult in randul clientilor nostri;

Analizezi afacerile si datele financiare ale clientului, avand ca suport documentatia depusa de catre client, evaluarea bunurilor aduse in garantie, alte surse de informatii;

Mai mult decat o echipa, #peopleofBT inseamna curaj, incredere si empatie. Asta spun despre noi viitorii tai colegi care ne-au votat ”Banca nr.1” in clasamentul realizat de Angajator de Top.

Descrierea companiei

Altfel…
Faptul ca suntem cel mai mare grup financiar din Romania ne responsabilizeaza sa sustinem dezvoltarea mediului de afaceri si comunitatile din care facem parte, oriunde si oricand. Ne place sa incurajam vise indraznete indiferent daca sunt ale colegilor sau ale clientilor nostri, si suntem foarte bucurosi sa le vedem devenind realitate.

Cei peste 3 milioane de clienti si cei peste 8000 de colegi ne dau in fiecare zi increderea ca putem fi mai buni. Asa am reusit sa atragem alaturi de noi actionari puternici, precum Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare si sa fim singurul brand bancar romanesc prezent in Brand Finance 500 Ranking 2018 si cel mai valoros brand bancar din Romania, conform Brand Finance Romania 2017.

Ce zici, merita sa te alaturi echipei?

Expirat
Analist Credite IMM-Perioada Determinata  -  Banca Transilvania

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close