Publicat 04 Feb 2019 | Expiră 11 Feb 2019

Analist Backoffice - limba italiana

15 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Iesi din zona de confort si hai sa faci parte din echipa noastra. Inceputul de an aduce pozitii noi in cadrul societatii, in special in departamentul de back-office, unde activitatea consta in inregistrare, gestionare si monitorizare de plati si documente. Noul proiect aduce un val de activitati din sectorul administrativ-contabil, care se axeaza pe identificarea, interpretarea si clasificarea informatiilor din bilantul diferitelor societati cu care clientul nostru lucreaza. Te asteapta un mediu placut, cu o echipa motivata si oportunitati in ceea ce priveste cresterea profesionala.

Cerinte:

- cunostinte medii/avansate de limba italiana (citit, scris, vorbit)
- studii economice finalizate sau in curs (liceu / facultate)
- bune cunostinte de utilizare a calculatorului si a pachetului Microsoft Office,
- capacitate de concentrare si orientare spre atingerea obiectivelor zilnice, saptamanale si lunare
- atentie la detalii / atentie distributiva
- experienta in munca de backoffice sau in sectorul administrativ-contabil poate constitui un avantaj

Descrierea jobului


- training si formare continua la locul de munca
- contract pe perioada nedeterminata
- oferta economica personalizata (in functie de experienta si studii)
- cresterea salariului de incadrare, in functie de vechimea in cadrul societatii
- asigurare medicala privata
- decontarea abonamentului unei linii de transport
- teambuilding si petreceri anuale

Descrierea companiei

Cerved Credit Collection SpA (CCC) - noul jucator de pe piata colectarii de creante, s-a constituit in urma fuziunii dintre 2 societati lider de sector RECUS SpA si FINSERVICE SpA. Cu un istoric impresionat, cele doua companii au castigat, de-a lungul anilor, un portofoliu important de clienti si au gestionat milioane de cazuri din toate sectoarele de business: Utilitati, Telecom, Financiar - Bancar si Comercial, atat la nivel de B2B cat si B2C.
Cu trei sedii in Italia (Treviso, Sassari si Milano) si trei in Romania (Cluj-Napoca, Oradea si Craiova), Cerved Credit Collection SpA continua traditia, punand accent pe cresterea numarului de clienti, a performantei si totodata a numarului de angajati. In prezent societatea numara peste 450 de persoane in cele 5 sedii.
Cerved Credit Collection SpA este parte a Cerved Group - liderul italian in analiza riscului de credit si principalul jucator, independent, de pe piata colectarii de creante. SC Re Collection SRL este controlata 100% de Cerved Credit Collection SpA.

Expirat
Analist Backoffice - limba italiana  -  Cerved Credit Collection SPA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close