Publicat 12 Iul 2006 | Reactualizat 16 Iul 2006 | Expiră 12 Aug 2006

amenajari interioare,instalatii apa-gaz

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

seriozitate

Descrierea jobului

indeplinirea sarcinilor

Descrierea companiei

Cetatean belgian caut persoane pentru munca la renovarea casei proprii.Se cere un instalator apa-gaz si o persoana pentru amanajari interioare.Se cer obligatoriu cunostinte de limba engleza.Pentru detalii contactati la adresa [email protected]
Se vor lua in considerare numai mailurile trimise la aceasta adresa ,obligatoriu in limba engleza!!!

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la [email protected].

amenajari interioare,instalatii apa-gaz  -  Thakar Company

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close