de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 08 Mai 2019 | Expiră 08 Iun 2019

Ajutor Productie Germania

20 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Nu este necesara expeienta.
Se cere limba germana nivel conversational, nivel A2
Pentru sezonieri se cer cunostinte de limba germana sau engleza, exista posibilitatea ca intr-un grup de 4-5 persoane , o persaoana sa aibe cunostinte de germana sau engleza.
Este necesar sa aveti masina personala

Descrierea jobului

Firma Unique Personalservice GmbH cauta persoane in industria alimentara in 25335, Elmshornl ( in apropiere de Hamburg) Germania pentru : Sortare, controlul calitatii, pregatirea produselor (salate, unt si cascaval) pentru livrare si ambalarea si coletctare de probe Rapita.
Pentru colectarea probelor de rapita se cere germana sau engleza, nivel conversational.
Se ofera cazare contra cost .Se cere Germana Nivel A2, este necesar sa aveti masina.
Salariu de inceput este 9,79 brut /ora, contract de munca, se poate lucra pentru cei ce doresc numai 3 luni (perioada verii pentru Studenti) , 6 luni sau mai mult.
Pentru mai multe detalii ma puteti contacta de luni pana vineri intre 08:00 si 17:00 la numarul de telefon 089-568 27 207 sau puteti sa imi trimiteti CV-ul la adresa de E-mail atoader@unique-personal.de . Va multumesc!

Descrierea companiei

Firma Unique Personalservice este o firma de recrutare cu peste 80 de sedii in Germania. Este unul dintre cele mai mari firme de recrutare iar in anul 2018 a iestit pe primul loc ,ca cel mai buna angajator.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Ajutor Productie Germania  -  Unique Personalservice GmbH

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close