Publicat 28 Mai 2019 | Reactualizat 27 Iun 2019 | Expiră 28 Iun 2019

Ajutor Ospatar, Bucatar, Barman, Camerist, Vase de Croaziera

50 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Criterii Generale dе Selecție

 • Cunoașterea limbii engleze la nivel conversațional;
 • Cunoașterea unei alte limbi europene reprezintă avantaj: franceza, italiana, germana, spaniola, etc.
 • Experiență profesională anterioară și/sau cunoștințe în domeniul postului solicitat;
 • Experiență anterioară pe vase dе croazieră constituie avantaj;
 • Atitutine pozitivă spirit dе inițiativă, abilități în relații cu clientul, comunicare și lucru în echipă, entuziasm, dornic dе a experimenta și dе a evolua în toate aspectele, personal și profesional;

Descrierea jobului

Joburi Disponibile in Departamente pе Vаsе dе Croаzierа:
- Restаurаnt/Dining: Ajutor Ospatаr/Assistant Waitеr | Ospatаr/Wаitеr;
Vizualizеază Toаtе Joburilе în Depаrtamentul Restaurant: https://www.jobselection.ro/restaurant/
- Bar/Beverage: Barman/Bartender | Barman Ospătar/Bar Server | Sommelier/Wine Steward;
Vizualizează toate Joburile în Departamentul Bar: https://www.jobselection.ro/bar/
- Curatenie/Housekeeping: Camerist(a)/Stateroom Attendant; Personal Curatenie/Public Area Attendant;
Vizualizează Toate Joburile în Departamentul Curațenie: https://www.jobselection.ro/curatenie/
- Bucătărie/Galley: Toate Categoriile de Bucătari/All Cooks Categories;
Vizualizează toate Joburile în Departamentul Bucătărie: https://www.jobselection.ro/bucatarie/

Informații Contractuale

 • Locul de muncă: la bordul unui vas de croazieră;
 • Contract: 6 luni, cu posibilitatea prelungirii după terminarea contractului;
 • Vacanța: 2 luni între contracte;
 • Venituri: salariul minim garantat de către fiecare companie în parte și posibilitatea de bacșis. Veniturile vor fi în funcție de mărimea stației de lucru (nr. de mese/pasageri alocat), itinerariul vaselor, sezon, precum și de calitatea serviciului oferit pasagerilor;
 • Facilități: cazarea (cabină de 2 persoane), mesele și servicii medicale sunt asigurate gratuit la bord;
Beneficii
 • Interviuri saptamanal, pe Skype cu angajatorii parteneri Job Selection;
 • Îmbarcări imediate;
 • Important: Job Selection NU percepe taxă de recrutare de la candidați;
Înregistrare în baza de date a Job Selection: https://ns.jobselection.ro/formular/index.php Sunt foarte mulți oameni care consideră că a călători și a fi plătit pentru acest lucru este jobul ideal.
Dacă îți dorești un astfel de job, în care să ai posibilitatea să cutreieri lumea, să vezi locuri în care ai visat să ajungi, să cunoști oameni de culturi și naționalități diferite, să ai parte de experiențe minunate dar să și câștigi bani...
Îmbarcă-te acum pe un vas de croazieră!

Parteneri Job Selection
Suntem reprezentanti oficiali pentru recrutare de personal al celor mai mari companii de croaziera din lume:
Royal Caribbean International, Celebrity Cruises, Pullmantur Cruises, Azamara Club Cruises, Carnival Cruise Lines, Costa Crociere, Norwegian Cruise Lines, Seachefs, Anqor Staff Limited, Cruisinc Limited & Cruisinc Group si ai concesionarilor pentru vase de croaziera Starboard Cruise Services Inc., Harding Retail, Ocean View Monaco, Steiner Training Limited, Artlink, Park West Gallery.

Descrierea companiei

Cuvântul Managerului

În anul 1994 am pus în practică un proiect ambițios care la început era doar un vis frumos. Însă, cu pasiune, muncă și perseverență, ne-am dezvoltat și consolidat în fiecare zi, pentru ca astăzi, Job Selection să devină un brand puternic, recunoscut la nivel național și internațional.

Suntem prezenți pe piața muncii de 23 de ani, mai exact în industria ospitalității și a vaselor de croazieră, căutând, consiliind şi pregătind oameni talentați, muncitori, motivați, cu atitudine pozitivă, dornici de a evolua și a se dezvolta, de a-și construi o carieră.

Printr-o selecție atentă și riguroasă, ajutăm oamenii să-și găsească locul de muncă potrivit, să lucreze într-un mediu profesionist, la standarde internaționale, cu salarii decente şi care să îi împlinească profesional.

De ce? Deoarece atunci când spunem Job Selection, spunem: Profesionalism: recunoscut de angajatori și care ne acordă încrederea lor. Echipă: pentru că ascultăm, dialogăm, învățăm din diferențele de opinie pentru a fi mai eficienți împreună. Onestitate: deoarece suntem transparenți și direcți, pentru a câștiga și păstra respectul fiecăruia. Inovație: pentru că zi de zi, suntem atenți la oameni, le anticipăm nevoile și le răspundem creând ceva pe măsura așteptărilor.

Anul acesta aniversăm 23 de ani de la începutul activității noastre, 23 de ani de realizări, de provocări, de experiență acumulată, 23 de ani de relații interumane create în cadrul echipei dar și cu colaboratorii noștri și nu în ultimul rând cu aplicanții noștri. De 23 de ani schimbăm viețile oamenilor în bine, a celor care au crezut și au avut încredere în noi. Iar cu ajutorul lor am crescut și noi. Altfel spus, îi ajutăm să își schimbe viața în mai bine!

Colaboratorii noștri și zecile de mii de aplicanți, sunt un motiv pentru care am devenit și rămânem puternici. Cei care au apelat la serviciile noastre ne-au ajutat și ne ajută să fim cei mai buni, deoarece pentru noi cea mai mare realizare sunt clienții mulțumiți.

Aprecierea, încrederea și loialitatea tuturor colaboratorilor și aplicanților noștri ne onorează, ne obligă și ne ajută în același timp. Iar pentru toate acestea există un singur cuvânt: MULȚUMIM!

Mulțumim tuturor celor care au încredere în noi și care apelează la serviciile noastre și vă dorim să atingeți cât mai repede obiectivele pe care vi le-ați propus, să aveți parte de cele mai bune joburi, să faceți carieră în domeniile în care activați şi să nu uitați că noi suntem aici şi vă vom sprijini în acțiunile voastre ori de câte ori veți avea nevoie! Pentru că cea mai importantă resursă sunteți voi! Noi vă punem în valoare! LIFE CHANGING EXPERIENCE!

Back to home

Expirat
Ajutor Ospatar, Bucatar, Barman, Camerist, Vase de Croaziera  -  JOB SELECTION H R SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close