Publicat 12 Nov 2019 | Expiră 13 Dec 2019

Ajutor mecanic Bucuresti

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Experienta relevanta in domeniu ca si mecanic
Proactivitate si seriozitate
Dorinta de a invata lucruri noi

Descrierea companiei

Automili ofera in prezent servicii de transport auto international non-stop, atat local (Bucuresti), cat si intern sau international.

Automili colaboreaza cu companii de profil de transport international care acopera toata suprafata Europei, astfel incat, in cazul unui eveniment rutier, sa putem actiona pentru rezolvarea problemelor d-voastra in cel mai scurt timp si cu cele mai adecvate mijloace de tractare in functie de autoturismul si de gravitatea avariei survenite.

Transportul international intervenim prompt in toate tarile europene si datorita contractelor de transport auto international pe care le avem pentru importuri si exporturi auto, care ne permit o mai mare mobilitate in aceste tari si asftel existand posibiltatea efectuarii serviciului solicitat intr-un timp scurt, fara a fii nevoie de deplasarea unui alt utilaj din tara in cazul in care unul similar se afla deja acolo.

Expirat
Ajutor mecanic Bucuresti  -  SC AUTO MILI SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close