Publicat 23 Iun 2008 | Reactualizat 22 Iul 2008 | Expiră 24 Iul 2008

Agent Vinzari

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Sa fie pasionat de vinzari, cu aptitudini de a invata in domeniul aparaturii sistemelor de supraveghere video!

Descrierea jobului

Agent de vinzari - cit mai multe vinzari in fiecare zi!

Descrierea companiei

Aşa cum spune reiese chiar din titlu obiectivul nostru nu este să vă vindem nişte produse, ci să vă furnizăm o soluţie optimă pentru problema dumneavoastră.

Pentru noi clienţii sunt pe primul loc, iar scopul nostru este ca lucrând împreună, înţelegând nevoile prezente, dar şi prefigurând dezvoltările viitoare, atât ale clientilor cât şi ale tehnologiei, să creăm o soluţie flexibilă care să satisfacă clienţii noştri.

Ideea noastră de baza în colaboararea cu clienţii noştri este ca aceştia să ştie că pentru problemele lor din domeniul IT şi din domeniul tehnica securităţii există un nume, EXPERT SOLUTIONS, care rezolvă rapid, eficient şi cu costuri minime problemele.

Strategia noastră este să oferim soluţia ideală pentru prezent prin perspectiva viitorului, să creăm acea relaţie de încredere şi siguranţă în legatura cu clientii noştri, care dorim să fie mulţumiţi, în sensul în care să realizeze că nu există probleme în aceste domenii, nici în sensul tehnic al cuvântului, dar nici în sensul pecuniar.

Toate soluţiile pe care specialiştii noştri le livrează sunt construite numai pe baza produselor de înaltă calitate, de ultimă tehnologie, pentru care îmbinăm armonios soluţiile hardware si software.

Vă semnalăm faptul că societatea noastră lucrează în domeniul creării şi implementării de soluţii de reţele IT precum şi service reţele IT. Avem în acest domeniu o experienţă de peste 10 ani, personal specializat pe reţele Novell şi Microsoft şi ne mândrim cu câteva clădiri dotate cu calculatoare şi servere construite şi configurate de societatea noastră.

Societatea noastră dispune de o echipă de vânzări instruită tehnic în domeniul IT/supraveghere video şi de o echipă de tehnicieni în domeniul IT/electronică care creează premisele unei implementări rapide a produselor furnizate de dumneavoastră, produse pe care suntem în masură să le vindem, montăm şi să le menţinem în service.

S.C. \"EXPERT SOLUTIONS\" S.R.L. este distribuitor unic pentru Romania pentru produse Q-See si reseller Hewlett Packard, Dell ,INTEL, Canon si GESTETNER fiind în măsura să livreze urmatoarea gamă de produse:
Servere cu procesoare INTEL sau AMD.
Staţii de lucru cu procesoare INTEL sau AMD.
Portabile cu procesoare INTEL sau AMD.
Echipamente periferice :imprimante, scanere, copiatoare, faxuri.
Subansamble de calculator, consumabile originale sau compatibile pentru echipamentele comercializate.
Proiectare si realizare retele si soluţii de comunicaţie.
Sisteme de supraveghere video digitale.
SERVICE în sistem abonament sau la cerere.

Expirat
Agent Vinzari  -  EXPERT SOLUTIONS

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close