Publicat 29 Mar 2019 | Expiră 29 Apr 2019

Agent Vanzari

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Vrei să fii colegul nostru / colega noastră? MegaMutări, firmă de mutări din Cluj-Napoca, dorește să își mărească echipa de vânzări pentru zona Cluj-Napoca.

Ești candidatul ideal dacă:
ești dinamic, serios, proactiv și încrezător în forțele proprii;
ai bune abilități de ascultare, comunicare și negociere;
ai minim studii liceale (studiile universitare finalizate reprezinta un avantaj);
atitudine pozitivă, fler și imaginație;
cunoștințe operare PC (MS Office, Outlook etc.);
deții permis conducere categoria B;
nu este obligatorie experiența in domeniu, dar dacă o ai constituie un real avantaj.

Descrierea jobului


Echipa Megamutari.

Descrierea companiei

MEGAMUTARI operează în sectorul serviciilor de mutări și transport mobila, oferind consultanță pentru eficientizare și externalizarea acestor procese - în special legate de mutări.

Oferim pur și simplu cele mai bune soluții de transport și ambalare. Anii de experiență, profesionalism și competență ne permit să ne ocupăm practic de orice mutare posibilă.

Ne asumăm responsabilitatea păstrării mobilei și al obiectelor dumneavoastră intacte, fără deteriorări, pe toată durata transportului și al manipulării !

Transportul se face în condiții depline de siguranță, mobila și toate obiectele fiind ancorate și protejate în timpul transportului

Transporturile de mobilă se efectuează cu autoutilitare sau camioane închise, curate, spațioase și șoferi cu experiență. Vă garantăm că marfa dumneavoastră va ajunge la timp și în bune condiții la desținatie!

Expirat
Agent Vanzari  -  DXG Logistics

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close