Agent vanzari sisteme fotovoltaice solare

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu 3000 - 6000 RON
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere

Candidatul Ideal

Dacă eşti pasionat de vânzări si ti-ar placea ca activitatea ta sa protejeze natura, noi te vrem coleg(ă) intr-o echipă tânără şi dinamică!

Candidatul ideal:
Pentru noi contează mult dacă eşti o persoană serioasă, corectă, punctuală si cu bun simţ.
Ne dorim de la tine să ai abilităţi de comunicare, o atitudine şi o gândire pozitivă, cu un simţ dezvoltat al protejarii mediului.
Dacă îţi doreşti mai mult să convingi, decât să te laşi convins, dacă poţi să adaptezi oferta noastră de produse pentru a răspunde cât mai bine dorinţelor clientului, sau poţi să accepţi un refuz fără să te demotivezi, înseamnă că eşti un candidat potrivit pentru echipa noastră.
Experienţa ta in domeniu energetic/sisteme fotovoltaice este desigur un avantaj, dar nu este un criteriu determinant în alegerea candidatului.

Descrierea jobului

Vei intocmi baze de date ale clienţilor / potentiali clienti;
Vei promova şi vinde produsele comercializate în conformitate cu standardele şi politicile comerciale ale companiei;
Vei convinge clientii de utilitatea si necesitatea instalarii sistemelor fotovoltaice solare;
Vei participa la negocieri cu potenţialii clienţi, la întocmirea contractelor, monitorizarea derulării şi finalizarii acestora;
Vei colabora cu departamentul suport tehnic pentru corelarea ofertei tale cu datele si masuratorilor din teren;
Vei urmări realizarea planului de vânzări lunar, trimestrial, anual;
Oferim:
Cursuri specifice de pregătire, un salariu competitiv raportat la plus valoarea pe care o poţi aduce în cadrul companiei noastre, bonus din vânzări, tichete de masa.
Ştim ce este important pentru tine. In acest sens îţi oferim suportul nostru şi toate resursele necesare atingerii performanţei în vânzări, precum şi a dezvoltării personale.

Descrierea companiei

Volta X Solar Systems SRL specializata pe montarea de sisteme fotovoltaice solare, face parte din grupul de firme Volta care activează din anul 2008 in domeniul echipamentelor electrice, in găsirea de soluţii pentru managementul cablurilor, distribuţia energiei, comandă şi control, prize şi întrerupătoare, soluţii profesioniste pentru casa inteligentă. Iubitoare de natura, incearca prin profilul activitatii protejarea cat mai mult a mediului inconjurator.
Publicat 28 sept. 2021 Reactualizat 26 oct. 2021 Expiră 28 oct. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos